Lucka nr 24: En rosa Canon IXUSS 140 värd 1690:-

Skärmavbild 2013-12-24 kl. 09.20.15

 

Då var det dags för lucka nummer 24 och såklart den bästa luckan.Klart man sparar det bästa till sist, som ni vet älskar ju jag Canon’s kameror och jag älskar ju att fota. Jag vet även att många där ute också gör det. Därför känns det extra roligt att få tävla ut denna rosa Canon IXUS 140 till någon utav er. Det är härliga Mikael på Eventgänget som står för priset, jag kommer lite längre fram ha ett stort event med dom men mer om det senare. Han är så proffsig och så oerhört omtänksam, så ska bli jätteroligt att göra detta med honom. Denna kamera är så bra, den har även inbyggt Wi-Fi. Hur grymt? Passa på att delta, alla har lika stor chans att vinna.

Om produkten: Stilren kompaktkamera från Canon med slimmat metallhölje, stor 3″ skärm och inbyggt Wi-Fi. IXUS 140 är en smart kompaktkamera som kan anslutas till lokala nätverk och trådlösa skrivare. Använd din smartphone för att geotagga platser och områden du fotat bilden på. Pröva nya saker som t ex fisheyeeffekt för att återskapa distorsionen hos ett fisheye-objektiv, Superintensiv för att förstärka färgmättnaden, Retroaffisch- och Leksakskameraeffekter eller Monokrom. Miniatyreffekt gör att motiven i stillbilder eller filmer ser ut som modeller i miniatyrskala

För att  vara med och tävla ska du:

– Gilla Eventgänget på facebook

– Följa de på instagram @eventganget

– Skriva kort varför du vill vinna med namn+mail

Lycka till finisar! <3

GRATTIS SARA HÖGLUND!

 

0

66 reaktioner på “Lucka nr 24: En rosa Canon IXUSS 140 värd 1690:-”

 • Cassandra skriver:

  Varför jag skulle vilja vinna den här kameran är för att jag nu står utan kamera. Min systemkamera blev snodd när jag hade inbrott. Skulle passa så bra med den här snygga och smidiga kameran till utflykter och massa annat så man får bra bilder oh minnen för livet på kort 🙂

 • Ana skriver:

  Denna fina Canon kamera skulle jag gärna ge till min fina pappa. Han älskar att fotografera!! Vart man än befinner sig så är han där med kameran i högsta hugg. När han inte fotar visar han stolt upp sina kort på Tv:n 🙂 Att kameran är rosa gör saken bara ännu bättre, han älskar färger 🙂
  God jul på dig Rebecca, tack för denna underbara julkalender !!
  Julpussar Ana
  [email protected]

 • Elin skriver:

  Gillar på fb och följer på insta:)
  Jag vill vinna för att jag älskar konserter. Det är verkligen det bästa jag vet! Även att fota på konserter, det är så roligt att ha kvar fina bilder på ens favoritartister. Men då får man oftast inte ha med sig en stor systemkamera, utan bara små och smidiga kameror. Jag har dock inte någon sådan bra. Jag hade några förrut med de har alla gåt sönder eller blivit allmänt sega. Så ifall jag skulle vinna denna skulle jag ta med den på varje konsert jag ska på! Riktigt snygg är den också.

 • Aya Sunga-Askert skriver:

  har gillat på FB som aya sunga-askert
  och på Instagram som @artyfashionista
  Jag vill vinna för att jag tycker om allting som är rosa! 🙂

  god jul rebecca!
  AyaAva
  [email protected]

 • Jasmine skriver:

  Jag har gillat på facebook (som Jasmine Talevski)
  Jag följer också på instagram (@barefootedme)
  Jag skulle bli så glad av att vinna, för att jag har ingen kamera men jag hade gärna velat ha en. Och dessutom är min absoluta favoritfärg rosa 😀
  [email protected]

 • Art By Tina/trueborn.blogg.se skriver:

  Jag skulle vilja ha en ny kamera så jag kan dela med mig av alla mina fantastiska resor som jag gör till min ännu mer fantastiska och resgalna mormor som blivit sjuk och troligtvis aldrig kommer att kunna resa mer i sitt liv. Jag vill därför dela med mig av minna upplevelser och minnen. Hon är så duktig som har lärt sig hur facebook och instagram fungerar – och är min trognaste följare på bloggen. Coola 80-åriga mormor!
  (Följer på insta art_by_tina och gillar på fb Tina Axelsson)

 • Matilda Kittelfors skriver:

  Följer på insta (mattank) och på fb med mitt namn. Ja, jag skulle vilja vinna den för att jag just nu enbart fotar med mobilkameran sedan min kamera gick sönder för nästan ett år sen. Jag skulle helt enkelt blir väldigt glad om jag vann. God jul Rebecca!

 • Malin skriver:

  Jag gillar och följer 🙂
  Jag skulle vilja vinna för att jag alltid varit fascinerad av fotografi och velat lära mig ta snygga bilder. Men jag har aldrig haft råd att köpa en egen kamera.
  God jul 🙂

 • petra vainionpää skriver:

  Föjer på insta (peva61I och fb (petra a vainionpaa),

  En rosa liten kamera? Så hett!
  Faktiskt den läckraste kamera jag sett.
  Om jag vann skulle fota hela tiden för att alla skulle se
  att jag har en Canon-snygging (dessutom med hög kvalité).
  Bilderna skulle bli fotoböcker, som är så kul
  att ge vänner och familj i present till jul.

  God jul till dig och alla andra som läser det här! 🙂

 • Kajsa skriver:

  Varför jag ska vinna kameran? Jag flyttar till Frankrike om två veckor (!!!) för utlandsstudier, och kommer under ett halvår vara med om så fruktansvärt mycket. Självklart vill jag kunna dokumentera allt detta med en grym kamera från Canon!

 • Julia skriver:

  Jag vill vinna eftersom jag hade behövt en egen kamera att ta med mig när jag flyttar hemifrån. Dessutom älskar jag att den är så liten och smidig att man inte behöver vara rädd för att ta med den på äventyr!

 • mikaela skriver:

  gillar på facebook (mikaela lövdahl) och följer på instagram (yllestrumpaoriginal). mitt fotograferingsintresse har bara växt de senaste åren och vart jag än går ser jag motiv och vyer som skulle bli perfekta fotografier. tyvärr är min gamla systemkamera ganska stor att släpa med sig överallt, så denna kamera skulle komma väl till pass!

 • Victoria skriver:

  Gillar på fb:Victoria Andersson
  följer på insta:vickolicious

  Jag skulle vilja vinna för att jag inte har någon digitalkamera,det börjar bli lite tråkigt att bara ta halvkassa bilder med mobilen hela tiden! 🙂

 • Ebba A skriver:

  Gillar och följer.
  Med en tjocklek på 20,6 mm är kameran tunnare än min motivering. Hur många gånger har man inte hopplöst försökt trycka ner en systemkamera i partyclutchen? – med Canon IUX 140 kom lösningen.

 • Carolina skriver:

  gillar på facebook (Carolina Ling) och följer på instagram (carolinalingh)
  hade varit super att få vinna denna, lätt och smidig att ta med när man ska iväg och inte vill släpa på systemkameran. perfekt när man är ute på äventyr! god jul, kramisar!

 • Sandra Pettersson skriver:

  Gillar och följer! @sandrapetterssonn.
  Hade ju varit hur kul som helst att vinna en kamera, har faktiskt aldrig ägd någon och har kvar min jääääääättegamla där men ännu måste använda kamerarulle..superkul 😛 hahaa. Sen att den är rosa är inget minus!

  Ha en riktig God Jul 🙂 <3

 • Helen skriver:

  Jag äger ingen egen kamera.

 • Amanda H skriver:

  Barn ser världen lite annorlunda och med en denna kamera hade jag låtit tjejerna dela med sig av sin värld! Tror vi har mycket att lära av dem egentligen! Har gillat på facebook och följer på instagram! Hyr en tomte-konceptet tycker jag var toksmart! Önskar vi hade det i närheten – då hade verkligen barnen fått klura! 😉 GOD JUL!

  önskar

  Amanda Hesselgard
  (amandaexanimo på instagram)

 • Catrin Sandberg skriver:

  Jag vill vinna för att jag älskar att fotografera dock så är det inte alltid så skönt att släpa med den stora systemkameran. Detta skulle vara perfekt att ha med uppe i skidliften och få riktigt fina bilder med. Det går inte beskriva vilken jul lycka denna skulle bidra med. Jag hoppas du får en trevlig jul och ett gott nytt år.

  [email protected]

 • Josefina skriver:

  Gillar och följer.
  Vill vinna eftersom jag har en kompis som är modell och det alltid behövs lite bilder. Har gått en fotokurs och älskar att fotografera.

 • caroline andersson skriver:

  Gillar och följer – carolinetheresia på instagram.
  Just nu äger jag bara telefonen med kamera, hade väldigt gärna haft en kamera när barn nr 2 kommer i mars så vi kan föreviga våra minnen!

  God Jul 🙂

 • Mia Nilsson skriver:

  Följer & gillar.
  Instagram: miasdag
  Fb: Mia Nilsson

  Skulle verkligen behövs en ny kamera för att bevara minnen från det kommande årets resor och ävetyr.

 • Miss Dee skriver:

  Gillar och följer! Vill gärna vinna då min kamera blev stulen på studentfesten, vill gärna ha möjligheten att fånga nya minnen och som jag kan dela med mig av!

 • Victoria Ekelund skriver:

  Jag är med 🙂
  Min kamera har pajat och jag har inte råd med en ny så vill verkligen vinna!!
  Så nu håller jag både tummar och tår!!

 • Alice skriver:

  Jag gillar och följer!

  I ain’t trying to win expensive jewelry or pearls,
  Even though – Who run the world? Girls!
  Take pictures at Lady Gaga’s concert cuz I’m her biggest fan,
  Everyone knows that it’s possible, with Canon – you CAN! 😉

  Försökte få ihop ett litet catchy rim, men mest av allt vill jag vinna kameran för att kunna föreviga minnen från konserter och lyckorusen man känner i den stunden.

  Kram från Alice

 • Sara Höglund skriver:

  Jag är jätte gärna med! Denna kameran är verkligen min dröm kamera.. riktigt snygg, den perfekta färgen och storleken och dessutom en kamera med hög kvalité så man kan få riktigt snygga bilder! Åh vad kul det skulle vara att vinna denna nu till jul! Eftersom jag bara använder min telefon just nu för att ta bilder skulle det vara fantastiskt att få fota med denna i fortsättningen! Jag älskar verkligen att fota och det blir bara ännu roligare när bilderna blir av högre kvalité! Jag vill bara tacka dig för denna underbara julkalender! Vi uppskattar verkligen att du gör detta och ger oss flera möjligheter att vinna helt fantastiska priser! Så tack tack och hoppas du får en underbar jul tillsammans med nära och kära! God Jul ! ps. har gillat och följer!
  [email protected]

 • Diana Godoy Herrera skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig haft en egen kamera. Det bästa jag vet är att fota så jag brukar låna min morbrors. Men egentligen vill jag ha en egen som jag kan använda när jag vill till att ta fina bilder. Jag önskade mig en i julklapp men fick ingen, vart lite små ledsen. Så jag hoppas verkligen jag vinner, det skulle vara en dröm!
  God Jul!
  Diana Godoy Herrera, [email protected]

 • malin svensson skriver:

  Har gillat och följer 🙂 Jag skulle bli sjukt glad om jag vann för att jag älskar rosa och för att det händer så mycket i livet som jag inte fångar på bild (har ingen kamera) och jag hade gärna velat dokumentera mitt liv mer i bilder så man kan dela med sig av dom till nära och kära samt ha de att kolla på längre fram i livet. Ha en fortsatt god jul! De va en sjukt bra julkalender, så snällt av dig att göra detta för dina läsare. Kram

 • Tess skriver:

  Halloj,

  Om jag vann skulle jag helt enkelt bli sprudlande, fantastiskt, oerhört, underbart, enormt, svindlande superglad. 🙂

  Och så skulle jag förstås äntligen kunna börja fotografera ute vid vårt lilla torp. Skogen är som en John Bauer sagoskog där ute.

  God Jul & God Fortsättning på det nya Blogg-året
  Önskar
  Tess med en liten kram

 • Emma L skriver:

  Gillar på FB och följer på Insta (emmlas).
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna smidiga och snygga kamera. Har bara mobilen som jag fotar med i dagsläget och det vore väldigt kul med en kamera att kunna ta bättre bilder på t.ex. familjen och från resor, sådana bilder man vill spara länge. Jag tycker verkligen om att fota, och har tänkt att jag ska spara ihop till en bra kamera men nu när man pluggar så har annat prioriterats. Så det vore en fantastisk julklapp att vinna denna 🙂 God Jul!

 • Mashalasmycken skriver:

  Har gillat och följer 🙂 Jag skulle bli jätteglad om jag vann, behöver en bättre kamera att fota mina egendesignade smycken och sidensjalar.
  Ha en fortsatt god jul!

 • Julia Johansson skriver:

  Att vara familjens egen ”Bergman” regissör,
  Med teknikens tuffaste innovatör…

  Vårda livets roligaste moment,
  Föreviga historien med en sådan present!

  Det goda i livet ska utstrålas genom färgskalan,
  Där stark tradition för Canons kvalités talan…

  En barndomsdröm, en önskan, en riktig saga –
  Det är i sanning en Canon ”Kanon – DRÖM” att jaga!

  Merry Christmas! 🙂

 • Amanda Y skriver:

  Åh vad jag vill vinna denna! Vår kamera har precis gått sönder efter många års trogen tjänst och bilder är det enda sätt jag kan kommunicera med min äldsta son för tillfället så är i stort behov av en ny. Han föddes sjuk 2007 och efter en operation när han var en vecka gammal fick han en stämbandsförlamning. Han kunde då inte andas själv. Denna har nu delvis gått tillbaka och han andas för egen maskin men han har mycket att ta igen så något språk har han ännu inte. Vi övar teckenspråk för det är det som kommer bli hans språk sen men ännu är det som sagt foton och bilder som gäller. Håller tummarna stenhårt!

 • Emelie skriver:

  Har följt och gillat. Motivering: Jag har länge velat ha en digitalkamera och denna läckerbit skulle vara den perfekta julklappen. Då kan jag fånga alla magiska stunder och samla på mig många fina minnen då jag själv inte har det bästa minnet! 🙂

 • Annie Banani skriver:

  Jag har gillat på FB och följer på Insta (AnnieBanani heter jag på båda)

  En bild säger mer än tusen ord.
  På kärlek, vänner eller en kaka som är nygjord.
  Se tillbaka på minnen svunna.
  Och sedan om och om kan dessa bli återfunna.
  Det är vad jag skulle bruka kameran för.
  Jag vill ha lyxen av att kunna memorera allt jag gjort, eller gör.

  God jul!

 • nadia skriver:

  Inga bra ord för motiveringen jag kan finna.
  Men jag lovar dig att jag förtjänar att vinna.
  Av glädje kommer jag att spinna då jag för denna kamera alltid kommer brinna.

  Whoop whoop jag var ändå grym på detta ju;D
  God jul på dig! 🙂

 • Maria Sundlöf skriver:

  Sitter här och är alldeles chockad i kväll,
  har precis fått en resa så jag måste vart snäll!
  Till Gran Canaria i februari det tydligen bär,
  och jag råkar fylla 40 när vi är där…
  Denna skönhet från Canon vore helt perfekt att ha med
  då den är liten och kompakt, dessutom snygg med besked!
  Vilken lycka att få denna i present,
  innan min resa det vore det bästa som hänt!
  Föreviga min 40-årsresa med foton från denna,
  då behöver jag inte ta med nån penna!

  [email protected]

 • Erika A skriver:

  Gillar på fb, – Erika Alexandersson. Har inte Insta.

  Då jag var i Oslo för tre år sedan blev min Canon-kompaktkamera stulen på krogen, jag har saknat den enda sedan dess. Min kamera tog så otroligt bra bilder för att vara en kompaktkamera. Nu hoppas jag att jag har turen att vinna denna, så jag äntligen kan få ta fina bilder igen,

 • Ana Nordlander Lund skriver:

  Jag gillar på FB (ana nordlander lund) och följer på Insta med namnet qattla.

  Min mejl: [email protected]

  Landskap, macro och porträtt.
  med denna blir det jättelätt.
  Bara trycka och fokusera,
  Sen behöver jag inget göra mera.

  Jo förstås i burken ska de sparas,
  för ljuva stunder får ej förfaras.
  Om jag sen vill kopior ha,
  beställer jag på nätet, det går ju bra.

 • Kajsa skriver:

  Har gillat sidan på Fb och följer på Insta.
  Jag har ett väldigt stort intresse för foto. Men på många ställen får man inte ta med sig stora systemkameror utan bara små digitalkameror. Därför skulle jag bli oerhört glad om jag vann denna kamera från Canon, då jag inte har någon Canon kamera eller digitalkamera för den delen. Och behöver verkligen en liten kamera som man kan ta med överallt!

 • Birgitta Abrahamsson skriver:

  Har gillat sidan. Om jag vinner nu så ska min älskade dotter få den fina kameran. Hon har nyligen övervunnit svår
  cancer med tuffa cellgiftsbehandlingar. Så jag tycker hon behöver lite
  ljus i tillvaron. Håller tummarna hårt!.

  Kram

 • Madelene Abrahamsson skriver:

  Har gillat nu. Vill så gärna vinna den fina rosa kameran. Jag har haft det väldigt tufft det senaste året med svår
  elakartad cancer och genomgått 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Men har nu
  övervunnit den hemska sjukdomen. Så jag tycker jag verkligen är värd att
  få vinna. Håller tummarna hårt!

  Kram

 • Rolf Abrahamsson skriver:

  Gillat nu! Skulle vara så roligt om jag fick vinna nu. Då ska min kära fru få den så fina kameran av mig. Hon ställer upp på
  andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag
  älskar henne så. Hoppas på min tur nu!

 • Melonia skriver:

  Jag skulle bli fantastiskt glad om jag vann den här fina kameran, jag har aldrig haft en ”riktig” kamera utan bara billiga med dålig kvalitet. Skulle bli fantastiskt lycklig om jag vann den här fina klappen!
  Önskar en God Jul och Gott Nytt År!
  Gillar på fb och följer!

 • Decibel skriver:

  Jag vill fota världen precis som jag ser den,
  Min iphone 4’s kamera är värdelös nuförtiden.
  Jag älskar att fota det lilla och stora liksom det fula och fina,
  Med denna vinst kan jag min talang och intresse förfina.
  Jag vill ta fantastiska bilder och föreviga nuet,
  Jag kan inte tänka mig en bättre hobby överhuvudtaget.

  Tänk att få inleda 2014 i ett kreativt fotoprojekt,
  Det skulle bli fantastiskt fint med denna kameras objekt!
  Med rosa Canon IXUS skulle jag signa up för en fotokurs.
  Jag vill mot mina drömmar sträva,
  tillsammans med kameran som av lycka får mig att sväva! =)

  God Jul! / Decibel S ([email protected])
  PS. Följer och gillar! på inst som Sarasify! =)

 • Tommy skriver:

  Jag vill helt enkelt vinna den för att kunna föreviga allt min son hittar på så jag kan visa honom det när han blir äldre. Han är så knasig och rolig och mobilens kamera räcker helt enkelt inte till.

 • therese kunnas franzen skriver:

  Gillat på fb och följer på insta! (Therése Kunnas Franzén och Tuwws)
  Jag vill vinna för att ta kort på alla mina hantverk jag gör och delar på fb(Thess smycken) som är mestadels smycken och tavlor. Tar nu kort med iphonen och det blir hemska bilder, sakerna jag gör ser verkligen inte lika bra ut som dem faktiskt är! Tack för en härlig julkalender, dock utan vinst men det har varit riktigt roligt! God Jul! :)[email protected]

 • Britta Högström skriver:

  Lika nyfiken som när jag var barn

  har jag undrat vad som finns bakom lucka tjugofyra.

  Och jag är inte förvånad

  Kameran kommer att skapa riktig glädjeyra.

  Under hela december varje dag

  har du gjort någon väldigt glad.

  Med generositet, tid och besvär

  har du skapat en härlig atmosfär.

  Tusen tack för inspiration och allt kul

  önskar er alla en fröjdefull jul <3

  FB – Britta Högström
  Instagram – britta_hogstrom
  Mail utan parantes – ([email protected])

 • Sydney skriver:

  Jag ska åka utomlands på semester, men har ingen kamera, därför skulle jag bli jätte glad om jag vann.

 • Linda skriver:

  Gillar på fb och följer på instagram.

  Jag vill vinna för att jag inte har en digitalkamera då min nyss gick sönder. Använder mobilkameran, det funkar väl de med men ibland vill man ta lite bättre bilder som inte alltid går med mobilen. Dessutom älskar jag färgen, rosa! <3

 • Julia Johansson skriver:

  Vi bor i en utsocknes provins,
  Tänk att ”memorera” vad som i stora städer finns!

  ”One pink dream from Canon” är jag värd –
  Efter all julstress vill man känna lite flärd!

  En julsaga så sann om jag vann –
  Och Canon IXUS 140 under julgranen fann! 🙂

  Merry Christmas and a Happy New Year 2014!

 • Anna L skriver:

  Anna Larsson på Fb, zemam på Instagram
  Vår gamla har gått i pension
  och det skapar frustration
  på rosa moln skulle jag gå
  om jag en Canon vinna få
  genast börja agera, dokumentera
  memorera och fotografera
  mitt nya år i kvadrat
  om IXUS blir min nya kamrat

 • Anton Ekelund skriver:

  Jag vill vinna kameran och ge den till min fru som försenad julklapp. Hon skulle bli så glad, och då blir jag med glad 🙂

  Anton Ekelund
  [email protected]
  (Har inte instagram, hoppas jag får vara med ändå)

 • Malin / frozenvanilla.blogg.se skriver:

  Åh, en ny kamera hade varit toppen kul att ha,
  så man kan ta bra bilder varje da’. Denna rosa
  är en dröm och hade varit en lyxig och
  användbär klapp att få, så nu är det bara att hoppas,
  för skulle turen falla på mej skulle jag bli världens lckligaste tjej. 🙂

  Gillar på Fb: Malin Gustafsson
  Följer på Instagram som frozenvanilla_

  [email protected]

  Önskar dej en fin jul! 🙂

 • Annika Nilsson skriver:

  Jag gillar på FB (Annika Nilsson)
  Jag följer på instagram (aneritrea)

  En amatörfotograf av bästa kaliber,
  plåtar allt med största iver!
  Klickandet är den roligaste sporten,
  saknar dock den digitala sorten.
  Moderslyckan skulle vara total,
  om barnens värld blev digital!

 • Susan skriver:

  Hej testar turen och hoppas att vinna denna fina kamera. Har länge velat ha en kamera men tyvärr räcker inte ekonomin till de. Passar på att säga att din sida är riktigt grym och har följ dig länge

 • Margrete skriver:

  Jag älskar att fotografera och det finns ju så många roliga effekter att prova i denna lilla sötnos! <3

 • Linnea Andersson skriver:

  Hej, jag åker till Asien i februari för att backpacka i 3 månader med mina vänner. En ny kamera att föreviga denna resa och alla minnen som skapas hade varit perfekt! 🙂
  Facebook- Linnéa Andersson
  Instagram- linneandersson

 • Linnea Andersson skriver:

  Hej, jag åker till Asien i februari för att backpacka i 3 månader med mina vänner. En ny kamera att föreviga denna resa och alla minnen som skapas hade varit perfekt! 🙂
  Facebook gillar- Linnéa Andersson
  Instagram följer- linneandersson
  Mail- [email protected]

 • anna skriver:

  Åh kör ju bara med mobilkameran då man inte har nåt annat….så en liten lätt bärbar kamera i väskan hade ju vart perffa… man har ju dock inte råd att köpa någon just nu! så jag håller tummar o tår!

 • anna skriver:

  ”Åh kör ju bara med mobilkameran då man inte har nåt annat….så en liten
  lätt bärbar kamera i väskan hade ju vart perffa… man har ju dock inte
  råd att köpa någon just nu! så jag håller tummar o tår!”…GLÖMDE EMAILADRESSEN…. [email protected]

 • Annie Banani skriver:

  Jag har gillat på FB och följer på Insta (AnnieBanani heter jag på båda)

  En bild säger mer än tusen ord.
  På kärlek, vänner eller en kaka som är nygjord.
  Se tillbaka på minnen svunna.
  Och sedan om och om kan dessa bli återfunna.
  Det är vad jag skulle bruka kameran för.
  Jag vill ha lyxen av att kunna memorera allt jag gjort, eller gör.

  God jul!

  ([email protected])

 • victoria ekelund skriver:

  När får man veta vem som vann? 🙂
  *håller tummarna*

 • Ebba skriver:

  Hej Rebecca!
  Det finns ett antal luckor (bland annat denna) där vinnaren inte är dragen ännu! När händer detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.