Lucka nr: 23 Goodiebag från mig

Skärmavbild 2013-12-23 kl. 11.06.13

 

Jag vet ju att ni älskar Goodiebags, så jag tänkte att dagens lucka får vara en härlig goodiebag med massor utav grejer. Förra året så var goodiebagen en utav de populäraste luckorna därför valde jag att slänga ihop en goodiebag till er från mig med b.la parfym, body lotion, smink, skönhet, tamponger, armband m.m =) Hoppas ni gillar dagens lucka. Goodiebagen levereras i denna fina box ovan.

För att vara med och tävla ska du:

– Endast kommentera här och säga att du är med =)

Lycka till idag finisar! <3

GRATTIS KARIN!

0

185 reaktioner på “Lucka nr: 23 Goodiebag från mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.