Lucka nr: 21 Philips Diamond Clean Black värd 1790:-

Skärmavbild 2013-12-21 kl. 09.00.43

 

Bakom dagens lucka så gömmer det sig en exklusiv eltandborste från Philips Sonicare värd 1790:- Hur snygg är den inte till att börja med? Det känns så roligt att få tävla ut fina grejer till er, samt se att ni uppskattar det så mycket. Det gör mig varm i hjärtat. Mina finaste läsare! Denna eltandborste är ju inte helt fel att få i julklapp eller ge någon i julklapp? Delta och ha chansen att vinna =)

Om produkten: Eltandborsten Sonicare DiamondClean Black tar bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste. Långsmala borsthuvudet kommer åt även längst bak i munnen. Unik glasladdare och exklusiv reseetui med USB-laddare ingår. Testa i 60 dagar! 98 procent av 52 testpiloter hos Smartson rekommenderar Philips Sonicare DiamondClean Black. Den har också utnämnts till Årets Groomingpryl för killar i tidningen Café (2013) och prisbelönats med Men’s Health Grooming Award (2012), iF Design Award (2012) och reddot Design Award (2012).

För att vara med och tävla ska du:

– Enbart skriva här varför du ska vinna (kortfattat) samt ditt namn + mailadress

GRATTIS DECIBEL!

 

0

112 reaktioner på “Lucka nr: 21 Philips Diamond Clean Black värd 1790:-”

 • Lise-Lotte Larsdotter skriver:

  Vill säga adjö till karies och plack
  och hoppas därför jag snart kan säga tack
  till en ultimat rengöringsattack!
  För med Philips Sonicare kan jag lindra mina besvär!

  [email protected]

 • Tess skriver:

  Tre halsflussar på rad! Kan meddela att man verkligen inte ha någon vidare andedräkt efter det. Detta kanske kan göra susen? [email protected]

 • Annie skriver:

  Tänka att denna klapp få vinna hos Rebecka
  Philips har bra grejjor, ja de är ganska fräcka
  Även om mitt huvud kommer att skallra
  Så vill jag bland tandtroll och matrester gallra

  [email protected]

 • Stina Liffner skriver:

  Skulle behöva en ny eltandborste nu, när den gamla är så gammal, den är ganska långsam och det skulle behövas en lite snabbare som tar bort allt smuts och guck. Hoppas på vinst, eftersom jag har hört mycket om den här tandborsten.

  [email protected]

 • sandra skriver:

  Tänk vad skönt att kunna göra rent mina tänder
  utan att behöva få kramp i mina händer
  och mina små gaddar slipper fula ränder
  Jag hoppas verkligen att denna till mig anländer <3

 • Charlotte skriver:

  Jag har aldrig haft nån eltandborste och skulle gärna vilja prova!

 • Paula skriver:

  åh så snygg eltandborste! Med den kan jag fortsätta min bästa tänkbara munhygien som jag fått så bra betyg av från min tandis 🙂 Lycka att vinna denna! [email protected]

 • Karin W. skriver:

  Jag skulle ge bort den till mitt barnbarn eftersom han faktiskt önskar sig en eltandborste.

 • Jasmine skriver:

  Jag har aldrig haft en eltandborste, men skulle gärna vilja prova en 🙂

 • Anna skriver:

  Med fina tänder
  Är det då det händer
  Så fin som denna borste
  Är i jul ett riktigt måste
  Inte världens bästa på att rimma
  Men det vore så kul att vinna

  God Jul och gott nytt år! 😀

 • Filippa skriver:

  För att vår hyfsat nya eltandborste preciiiis gick sönder… Blev jätteglad när jag såg den här tävlingen!!

 • corina måbring cadbrand skriver:

  Har faktiskt aldrig varit ägare av en eltandborste, dock alltid varit lite nyfiken på att prova – då det verkar vara ett effektivare (och roligare sätt) att ta hand om tänderna. Har alltid haft rätt bra tänder (förutom lite tandsten på senare år) men tänderna verkar bli kräsnare med åren (dock inte så gammal ännu ;)) så hade velat kunna ta ännu bättre om dem- invistering in för framtiden 🙂

  Trevlig dag!
  /Corina
  [email protected]

 • Katja skriver:

  Jag lever med en reumatisk sjukdom, bl.a. värk i händerna. Denna eltandborste skulle underlätta och säkerligen får jag bättre effekt av denna!

 • Louise YaNa Eriksson skriver:

  Tänder som gnistrar som vitaste snö,
  Ja för sådant leende kan man nästan dö!
  Dottern vars tänder jag tog hand om,
  har ett leende som övergår de flestas som,
  ler så stort, brett och vitt,
  då tänker jag det är resultatet mitt!
  Mina gaddar är till stort besvär,
  har svårt att sköta dem tyvärr,
  Behöver all hjälp jag kan få,
  Tacksam blir jag då! <3

  louise du vet (at) hot mail . com (skippa mellanrummen).

 • sofieli skriver:

  Jag vill vinna för att den är så himla tjusig! God jul!

 • Anna M Rautila skriver:

  Lyssna upp nu tomten, i år har jag varit snäll,
  det är så, att jag från tandläkaren har fått skäll!
  Ty, du ser, mina tänder har råkat ut för min kaffediet
  denna koffeinrika dryck som missfärgar, men som är det bästa jag vet!
  Leendet mitt har alltid varit det jag gillar mest,
  men usch och fy…gula tänder är verkligen pest!
  Så nu hoppas jag innerligt att du hittar till Kalmar i år,
  och att jag en grym tandborste, från rebfre och philips får!

 • Joakim skriver:

  Vår son ska snart börja borsta tänderna själv. En funktionell och för honom, rolig eltandborste skulle säkerligen göra tandborstborstningen lättare och mycket roligare!!

 • ALEXANDRA skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna till min fästman som länge sagt att han vill ha en eltandborste men han kommer aldrig till skott att köpa någon. En försenad julklapp till världens bästa kille som alltid finns vid min sida.

 • Amanda skriver:

  Jag skulle vilja ha eltandborsten för jag har väldigt knepiga visdomständer. De gör ont och svullnar hela tiden. Eltandborsten skulle kunna spara mig från mycket smärta tror jag 🙂 god jul

 • Sara W skriver:

  Skulle vilja vinna den här tandborsten av den enkla anledningen att den är sjukt snygg (!) för att vara tandborste och det skulle göra det lite roligare att göra rent i munnen 🙂

 • Victoria skriver:

  Det vore perfekt..jag är ganska dålig med att borsta tänderna och den gör ju allt jobb åt en..perfekt..fin var den också!

  [email protected]

 • Anna skriver:

  För att detta skulle göra det ”roligare” att borsta tänderna, haha. ^^

 • Dijana skriver:

  Hej
  Det skulle vara jätte roligt och vinna jag behöver muntras upp lite efter alla tråkigheter och massa hårt jobb. .tack för en fin tävling. ..håller tummarna. ..make my day. .
  Dijana [email protected]

 • Anna skriver:

  En tandborste har väl aldrig kunnat räknas som en inredningsdetalj, men den här hade varit skitsnygg i mitt badrum!

 • Susan skriver:

  Hej
  Jag har just blivit kvitt en väldigt dyr tandläkarräkning och har lovat mig själv att aldrig mer missköta mina tänder på något sätt. Som fattig student blir det dock en jobbig och dyr historia att köpa dyra tandborstar och annat som tillhör.

 • Pauline skriver:

  Jag är trött på att byta ut mina gamla tandborstar stup i kvarten. Vill liksom inte se det som en jobbig grej varje morgon och kväll. Denna är ju skitsnygg och: elektronisk! Fantastiskt!

 • Tina skriver:

  Jag har haft så mycket problem med mina tänder de senaste året 🙁 Flera spruckna tänder och flera rotbehandlingar…inte alls kul…Nu när jag äntligen börjar få ordning i munnen så vill jag behålla den och en eltandborste skulle vara till stor hjälp 🙂

 • Ellinor skriver:

  Min sambo har sagt länge att han tycker vi ska unna oss en bra eltandborste men då jag tyckt det känns som en ”onödig” grej och jag har redan köpt klart julklapparna till honom men nu när jag har chans att vinna en tvekar jag inte på att vara med i tävlingen!

 • Emma skriver:

  Jag är jättenoga med hur jag sköter mina tänder men har som studerande med begränsad ekonomi inte investerat i en eltandborste än. Så detta vore världens bästa julklapp till mig som den ”tandvän” jag är 🙂 Och håller med, den är sjukt snygg (och jag som knappt trodde att tandborstar kunde vara snygga! 😀 )

 • Tove skriver:

  Så att jag får fina tänder och en glad tandläkare.

 • Sivan skriver:

  Jag får nu betala för att jag inte skötte om mina tänder när jag var barn (förstod inte bättre) och har fått därför springa hos tandläkare för att laga hål plus få nya kronor i flera år. Nu är jag väldigt noggrann med att sköta om mina tänder och tycker jag är värd en ny eltandborste efter all jobbig tid och värk jag fått utstå .

 • Millah skriver:

  har länge velat ha en eltandborste så detta vore en kanon julklapp till mig själv 🙂
  Kramar // Millah
  [email protected]

 • Moa Rönn skriver:

  Min dotter är autistisk och varje tandborstning är ett jättedrama då hon verkligen HATAR att borsta tänderna.
  Tror att hon skulle tycka att det var roligare med en eltandborste och hoppas på tur:-)
  Min mail:[email protected]

 • susanne mattsson skriver:

  För att hålla gadden ren
  och slippa men.
  Hoppas få en borste av klass,
  som kan pryda sin plats på dass!

 • A-M skriver:

  Har brutit handleden och att borsta tänderna med vänster hand är i stort sett omöjligt, lite pinsamt, men jag får faktiskt hjälp med att borsta tänderna. Hoppas på att vinna så att jag kan klara detta helt själv och få skinande rena tänder på köpet!

 • Matilda skriver:

  För att jag tycker att jag är värd det 🙂

 • Hanna Lans skriver:

  Skulle gärna vinna denna tandborste då jag alltid har velat ha en igen. Hade en när man var liten men som gick sönder och sedan har det inte blivit att man har köpt en ny. Perfekt som en extra julklapp till sig själv och då kan tandborstningen bli lite extra kul när man har en ny eltandborste ♡ hoppas på tur

 • Amanda Skog skriver:

  Åh, vilken bra vinst!! Min pojkvän har tjatat om en eltandborste JÄTTELÄNGE men jag har inte haft råd att köpa en. En vinst skulle därför vara perfekt 🙂

 • Anna skriver:

  helt ärligt!? jag vinner aaldrig!! Har kommenterat alla möjligt inlägg och försökt komma på bra motiverande svar men har aldrig vunnit någonsin. Tycker det är min tur nu! Och GodJul!

 • Marit E skriver:

  Den rena fräscha känsla man får med en eltandborste från Philips är underbar. När min gamla gick sönder gjorde jag misstaget att köpa en av billigare fabrikat och är grymt besviken – skulle bli otroligt glad om jag vann Philips bästa så jag kan återuppleva den där sköna känslan igen!

 • Liie skriver:

  Jag tycker tandborstning är det mest tråkiga som finns ungefär, så därför vill jag vinna, så det går snabbare och jag kan göra något annat samtidigt som jag borsar tänderna, läsa bloggar t.ex.

 • Johanna Vinsa Lundbäck skriver:

  Jag har riktig tandläkarskräck och har inte varit till tandläkaren på tio år (!!!). Och någonstans i alla mina flyttar har jag försvunnit i ”rullorna” så jag får inga kallelser. Min tanke är att ta ett tandvårdsabonnemang, men först vill jag veta att jag gjort allt för att rengöra tänderna, där kommer eltandborsten in i bilden. Jag önskar mig denna för att förbereda mig för tandläkaren, och för att vänja mig med surr i munnen, vilket är bland det obehagligaste jag vet…

 • Maria Karlsson skriver:

  Att borsta tänderna är nog en av de tråkigaste vardagssysslorna man har, och detta vill jag försöka ändra på!
  Varje gång jag är hos tandläkaren har jag alltid lite tandsten och den lyfter alltid fram vikten av noga tandborstning och skötsel. Jag är väldigt noga då jag tycker det är så vackert med ett vitt bländande leende, det gör hela ens dag! Vill kunna ge andra människor det där leendet som lyfter deras dag och ger dem glädje, och detta vill jag gärna göra med väl skötta tänder 😀

 • Ana Nordlander Lund skriver:

  Åh det är svårt med motiveringar…eftersom att det erfodrar lite mer än bara att skriva ”jag vill ha”. Men eftersom jag saknar förmåga att rimma och käcka till mina motiveringar så skriver jag bara att jag vill verkligen vinna mest för att jag pga min tandläkarskräck inte gått till tandläkaren på 18 år. Förhoppningsvis kan denna exklusiva tandborste fortsätta hålla mig borta därifrån genom sin fantastiska förmåga att vårda tänderna. (Och sen att den är sjuuuukt snygg gör ju inte hela sämre). 🙂

 • Louise skriver:

  Fick skäll av min tandhygienist
  Och har inte bättrat mig sen sist
  Snart nytt år och nya tag
  Med denna borstar jag med välbehag.

 • monica skriver:

  Vill gärna av Tomten få, en sak som är så bra så, hoppas nu min vädjan gått fram, så att inte bara mjuka klappar Tomten kan.

 • Jennie skriver:

  För min gamla eltandborste är helt äcklig och missfärgad, denna blir jättesnygg!

 • Helena Lindgren skriver:

  Jag måste bli bättre på att borsta mina tänder och med denna skulle det gå hur bra som helst.

 • Anette Eriksson skriver:

  Nu är det dags att gå till attack
  mot både karies och plack
  På vinterns alla roliga fester
  vill jag inte ha munnen full av rester
  Med Sonicare DiamondClean Black
  blir jag av med varenda fläck

 • Tommy skriver:

  Jag vill vinna denna till min underbara sambo som har fått lägga ut ca 4000 kr på tandläkarbesök bara denna månad. Inte nog med att det är mycket pengar hon tycker det är så mentalt jobbigt att gå dit, lite av tandläkarskräck.
  Med denna suveräna tandborste kanske jag kan hjälpa henne att minska ner på antal besök hos tandläkaren så att hon får det lite bättre.

 • Malin Stjernberg skriver:

  Haft sån otur med mina tänder, precis genomgått en hemsk käkoperation och nu har en rotfyllning inflammerats. Och jag som är livrädd för tandläkaren 🙁 jag behöver denna tandborstarnas Rolls Royce så jag kan hålla tänder och mun i trim 🙂

 • Maria Sundlöf skriver:

  Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren så jag vill gärna vinna denna! Älskar känslan av rena tänder som man får när man varit hos tandläkaren och de borstat med sin elektriska tandborste!

 • Anna Almqvist skriver:

  Jag har ingen eltandborste – har alltid tyckt att de var fula och klumpiga. Men den här var ju för sören skitsnygg. Har ingen annan bra anledning att motivera med annat än att jag vill ha den! Mest för att den skulle se så snygg ut i mitt badrum men också lite för att det där med att borsta tänderna är viktigt…

 • Gerdan skriver:

  Min tandläkare har börjat hota
  Karies och Bactus måste du mota
  en eltandborste behöver du ha
  dom är effektiva och bra
  fula har jag alltid tyckt
  men detta exemplar är ju supersnyggt
  där fick jag på moppen
  att vinna vore toppen
  sen jagar jag tandtrollen på flykten
  och ser dem bara på ändalykten!

 • Katarina skriver:

  Har stora problem med mina tänder, tandsten och fördjupade tandfickor som kan leda till tandavlossning i värsta fall. Får bannor varje gång jag är till tandläkaren att jag måste borsta bättre, men går inte att borsta bättre med en vanlig tandborste. Hon rekommenderar mig att köpa en eltandborste men har inte råd till det så att vinna denna snygga skulle verkligen glädja mig och mina tänder

 • Minna skriver:

  Det är alltid lite läskigt att gå till tandläkaren.
  Med den här skulle jag bli ännu mer motiverad till att sköta mina tänder och den är något utöver det vanliga som skulle få mina 6 månaders spendering inne i badrummet lite mer minnesvärda. Haha, man säger då att man i livet spenderar 6 månader inne i sitt badrum!

  min mail: [email protected]

 • Jullan Bullan skriver:

  Jag ska vinna denna tävling. Varför jo för att jag är utomordentligt less på min pojkvän som hatar alla slags tandborstar, han har aldrig provat EL tandborsten slog det mig när jag såg denna tävling, därför ska jag få vinna denna, ge den till honom och kanske förhoppningsvis aldrig behöva höra historier om dåliga tandborstar 😀

 • Matilda skriver:

  För att jag vill ha det bästa för mina tänder förstås! (och så skulle den se så galet snygg ut i badrummet ;))
  [email protected]

 • Eva Å. skriver:

  Jag vill få tänderna fina
  så de syns väl när jag grina.

 • Sandra Sillén skriver:

  Jag vill vinna för att den eltandborsten jag har nu börjar tappa sin effekt och är inte alls lika bra som den var från början!

 • Caroline Andersson skriver:

  Jag fick tipset att eltandborste kan vara ett väldigt bra sätt att få små barn att tycka det är kul att borsta tänderna och det minns man ju själv hur kul man tyckte det var när man fick en. Men när jag började kolla efter en åt sonen insåg jag att jag borde ha en själv med, för det ska ju vara lika 😉

 • Carola Wahlström skriver:

  Jag vill vinna för jag har vanlig tandborste nu men jag har funderat på att testa en eldriven, du kan ju hjälpa mig att ta steget och verkligen göra det och sluta fundera på det 🙂

 • Ajla skriver:

  Vilken fantastisk lucka 🙂 Det här kommer låta jättedumt men jag vill vinna för att jag är lite för snål för att köpa en till mig själv, speciellt en som är riktigt bra :/

 • Tess skriver:

  Den här skulle få mig att känna mig riktigt glammig även när jag borstar tänderna.

  Kramisar & God Jul
  önskar
  Tess

 • anna hägg skriver:

  nu jag mina tänder måste ta om hand,
  häromdagen fick jag akut laga en tand.
  som nybliven mamma har jag inte haft råd att till tandläkaren gå,
  man då många småhål i tänderna utan att veta det få.
  ordentligt de nu måste skrubbas,
  så inte min munhygien rubbas.
  denna eltandborste vore perfekt,
  nu kan jag borsta ordentligt, vad käckt!

 • Mia Nilsson skriver:

  Skulle verkligen behöva byta upp mig från icas egna tandborste som inte alltid gör världens bästa jobb oavsett hur mycket jag gnuggar.

 • Ingela skriver:

  Jag vill ge denna till min pojkvän så han verkligen tar hand om sina tänder ordentligt och föregår med gott exempel för vår son. Allt som vunnit pris och har usb på något sätt skulle uppskattas ordentligt av honom.

 • tracy alm skriver:

  Jag skulle vilja vinna därför att jag tycker att ett vackert leende är något att sträva efter och vårda.

 • Jeanette skriver:

  Jag vill vinna så jag slipper dyra tandläkarkostnader!

 • Sydney skriver:

  Jag vill borsta tänder på den bästa sättet, jag är väldig noggrann med mun hygien.

 • Anna-Märta Stålnäve skriver:

  Just nu har killen och jag likadana tandborstar så jag har skrivit med spritpenna på min och det ser ju inte supersnyggt ut. Hade varit nice med en tandborste som både är effektiv och dessutom snygg!

 • Vayleth Oldenburg skriver:

  Vilket fint pris
  Å vad mina tänder skulle bli fina med denna

 • Mollan skriver:

  Har sjukt dåliga tänder, trots att jag borstar och borstar. Kanske en eltandborste kan råda bot på detta..?

 • Paola Allegrini skriver:

  Tandläkarskräck och dåliga tänder är ingen bra
  kombination så jag behöver något som kan hjälpa mig i vardagen. Utvecklingen
  har verkligen gått framåt och när jag läser om denna tandborste kan jag inte
  annat än önska att den vore min!

  Paola Allegrini
  [email protected]

 • mikaela skriver:

  sedan jag fick en bettskena att ha på natten för att slippa min huvudvärk har jag blivit helt paranoid med tandborstandet. borstar tills jag inte orkar längre, så den här kanske skulle göra jobbet mer effektivt…

 • Monica N skriver:

  Min gamla eltandborste börjar bli lite gammal, så en ny vore perfekt.

 • Decibel skriver:

  Borsta bissar det ska vi alla,
  mest för att slippa se tänder förfalla.
  Men vore det inte himla fint
  att med denna vinst borsta tänderna rent?
  Jag skulle nog göra bättre ifrån mig,
  liksom vara oskiljaktig ifrån den.

  Kindtänderna är svåra att nå,
  med denna lyxvinst skulle det kunna gå.
  Hjälp mig att ett leende få,
  som är bättre än vad som någonsin går! =)

  God Jul/ Mvh Decibel Sandstedt ([email protected])

 • snurran skriver:

  Tror Jag lagat snart varenda tand och Jag är 30. Sköter dem noga men har dåliga gener när det kommer till tänderna. Jag har lidit av tandläkarskräck därför har det varit en ren pina för Mig! Kanske en eltandborste skulle råda bot på mina tandproblem:)

 • Katarina Hvittfeldt skriver:

  Likt Julia Roberts i Pretty Woman är jag sjukt noga med mina tänder. Rimmar som en kratta, men tack vare Philips Sonicare törs jag återigen skratta! 😉

 • Julia Johansson skriver:

  With a smile like this –

  You will not miss…

  From me a lovely KISS!

 • julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  Karies och baktus är ett minne blott när
  denna Philips Diamond Clean Black gör
  dagens slit och emaljen vit. För sen kan jag
  blända varenda en med mitt vackra leende.

  Mvh [email protected]

 • Carola skriver:

  Mina tänder skulle tacka dig, och tandlärkaren skulle kanske se lite glad för en gång skull…

 • Ing-Marie skriver:

  Den skulle vara galet snygg på badrumshyllan och dessutom göra mina tänder gnistrande rena!

 • Christina skriver:

  Behöver byta ut min gamla Philips mot en ny med bättre ork.

 • Simi skriver:

  Min lillebror leker alltid med min/mina eltandborstar. Han brukar ta den när jag inte är hemma och använda den för att rengöra sina actionfigurer, har upptäckt honom göra det flera gånger! Har bytt framsidan av borsten flera gånger och även köpt flera borstar då han ”råkat” ta sönder de. Idag har jag en vanlig borste, har inte råd att köpa en ny eltandborste hela tiden. Så vore awesome att vinna!! *Ps. lovar att gömma den när jag går hemifrån*

 • Erika A skriver:

  Jag är en sån person med dåliga tänder och en eltandborste har jag blivit rekommenderad att använda, för att det rengör tänderna bättre men jag gillar inte formen på den vi har, gillar gamla hederliga formen, precis som på denna. Hade jag vetat att det fanns hade jag slagit till för länge sedan, nu hoppas jag att turen är på min sida istället. 🙂

 • Emily skriver:

  Jag har precis blivit av med min tandställning 🙂 Men istället fått en tråd bakom ”neretänderna” där det samlas massa matrester. Detta har gett mig väldigt dålig andedräkt eftersom vanliga tandborstar inte kommer åt. Har försökt med tandpetare (tandtråd funkar inte då man inte kommer ner mellan tänderna) och sånt men lyckades då bräcka loss lite av limmet som tråden sitter med och fick bekosta en lagning på den istället. Vill jättegärna vinna en el-tandborste för att se om det kan göra saken bättre 🙂

 • Yasmin Lindholm skriver:

  Min pojkvän stjäl min tandborste! Varje gång jag hälsar på, försvinner eltandborsten mystiskt från sitt fodral. Jag har sagt åt honom flera gången att köpa en egen, men han vägrar erkänna att han använder den. Så i julklapp skulle en ny eltandborste (i manliga färger) passa superbt!

  [email protected]

 • therese kunnas franzen skriver:

  Jag vill vinna för att få bättre tänder, har vanlig tandborste men hört att dem elektriska skall vara så mycket bättre! 🙂 [email protected]

 • Frida skriver:

  För ett par veckor sedan var jag hos tandläkaren och fick där veta att jag tydligen borstar mina tänder alldeles för hårt, vilket är extremt skadligt för såväl tänder, emalj och tandkött… Det som kunde hjälpa, förutom att såklart försöka borsta mjukare, var att byta ut den vanliga tandborsten mot en elektrisk. Så.. för mina tänders skull hade jag verkligen blivit överlycklig om jag lyckas kamma hem dagens vinst.

 • Linda skriver:

  Jag hade en eltandborste när jag var mindre och tyckte det var riktigt bra men sen försvann den. Har ingen aning om vart dom tog vägen. Jag och min syster hade en varsin. Så nu vill jag gärna vinna en ny till mig 🙂

 • Linnea skriver:

  Är inte bra på att skriva motiveringar men skulle vilja vinna för att tandborten är snygg och det gör det mycket roligare att borsta tänderna! 🙂

 • Lisa Magnusson skriver:

  Med en sån här mackapär
  går borstningen lätt som en plätt.
  En riktigt smart apparat
  som fram roterar
  medan den munnen sanerar.
  Tänderna skiner och gnistrar som en diamant
  nästan för bra för att vara sant.
  Det är såklart idealet
  och då är Phiips Sonicare valet.
  Hoppas tomten har denna klapp i sin säck
  så är tandtrollen snart puts väck!

  Lisa
  [email protected]

 • Åsa skriver:

  Det känns som om tänderna blir renare med en eltandborste, därför vill jag ha en.

 • Kim Ringström skriver:

  Aldrig haft en eltandborste men man ska vara noga med tänderna och speciellt när man äter medeciner som mej så hade blivit superglad

 • Anna L skriver:

  Vill vinna
  se placken försvinna
  snabbt med el
  att den är snygg är inte fel

 • Lotta skriver:

  Jag vill vinna eftersom jag har önskat mig en eltandborste länge men aldrig fått någon.
  Jag har tätt mellan mina tänder och det är svårt att komma åt med en vanlig tandborste. Så vill gärna testa med en eltandborste eftersom jag har mycket tandsten. Jag fyller år i morgon också (22/12) så hoppas på en present.

 • Sophie mäkinen skriver:

  Min har gått sönder så detta vore perfekt 🙂 [email protected]

 • Linn eriksson skriver:

  Hur jag än borstar och gnider, kaffefläckarna sig bara sprider, kanske är den gamla tandborstmetoden är fel, testar gärna Philips sonicare’s fördel

 • Mia skriver:

  Vår tandborste är trasig och jag önskar mig en ny, innerligt mycket, vill gärna ha en riktigt bra så blir både jag och tandläkaren glada!

 • Suha skriver:

  Idag sa min kille till mig att han vill köpa en eltandborste till sin far som julklapp. Därför hoppas jag att vinna den, och den ska bli en perfekt julklapp.

 • Tia skriver:

  Hejsan, en eltandborste till mig, då jag aldrig har ägt en tidigare. Han börjat bli nyfiken på dem. Ha en fin dag.

 • Jessica Sundberg skriver:

  Jag kan inte rimma, jag vill helt enkelt bara se till att jag och familjen har rena tänder! Har blivit rekommenderad en eltandborste så jag hoppas på tur!

 • annsofi skriver:

  Å detta är något jag behöver hur man än borstar känns det inte rent. så hoppas på tur

 • Rebecca skriver:

  För att jag fyller år idag :).
  Namn: Rebecca nilsson
  Mejl: [email protected]

 • Anja skriver:

  Vill inte ha besök av tandtrolla. Önskar högsta betyg vid nästa tandläkarkontroll. Rena fina vita tänder för familjen och mej. Är det inte fräscht med fina vita tänder så säj?
  Tandborste fin från Philips Sonicare , alla your teeth needs to beware.
  Anja
  [email protected]

 • Sanna skriver:

  Drömtandborsten! Perfekt present till mormor:)

 • jenny skriver:

  Jag tror att den här eltandborsten skulle vara väldigt bra och skonsam för mina tänder då jag idag använder en vanlig tandborste och borstar för hårt enligt tandläkaren.

 • Mia Axelsson skriver:

  Vackraste leendet som Rebecca Fredriksson vill jag ha,
  en Diamond Clean måste ju lösningen va´……..

 • Emma forsberg skriver:

  Har länge haft problem med mina tänder, och att iallafall kunna göra något åt det själv med en sådan här grym tandborste hade ju varit jätte skönt!
  Att våga le mer, vara lycklig i livet och inte skämmas över mitt leende!

  [email protected]

 • My skriver:

  ÄR i stort behöv av en bra tandborste 😀 hoppas på turen för den verkar så bra 😀

 • Decibel skriver:

  Tack SÅ mycket – i efterhand! Jag är överlycklig och längtar något otroligt. =)
  Jag tycker btw att du har haft en himla fin julkalender 2013. Tumme upp och stort tack igen! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.