Hello good morning!

IMG_1693 7070IMG_1716IMG_1711IMG_4024 IMG_1735PicMonkey Collage6060IMG_4046

 

Jag älskar mina mysmornar, idag lyssnade jag på julmusik, avnjöt en god frukost, drack varm choklad och myste i mina myskläder och sockor. Såhär borde man starta varje morgon. Äntligen har jag fått tag i mina fina vas, älskar den! Vår fina gran är på plats också, nu är det bara snön utanför fönstrena som saknas .. Hallå var är du? Jag vill ju ha en vit jul. Några som håller med? Jag får liksom ingen julkänsla när det är grönt och plusgrader, vafan kom igen?

– Todays cosy morning, love this long mornings. I want to start everyday like this <3

0

3 reaktioner på “Hello good morning!”

  • Matilda skriver:

    Sån söt liten knubbig gran! Jo självklart vill man ha vit jul men då får man nog bosätta sej längre upp i landet tyvärr. Var är dom söta små pyjamasshortsen ifrån? Vore kul att veta vad du använder för ansiktsprodukter ? Ser så fräsch ut i hyn jämt.

  • Emma skriver:

    Du är verkligen jättefin i den hårfärgen!

  • iliveforthememories.blogg.se skriver:

    Undrar samma sak som Matilda här nedanför.. Vilket märke är det på dem där fantastiska pyjamasshortsen? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.