Lucka nr 18: Hårkit från Redken värt 695:- och klippning värd 495:-

Lucka 18 - Barberarn

Då var det dags för Lucka nummer 18, julkalendern börjar tyvärr gå mot sitt slut. Men det är fortfarande finfina luckor att kamma hem. Idag ger jag bort fina grejer till håret. Idag är det min fantastiska frisörsalong som står för priset. Helt klart Norrköping bästa Frisörsalong. Barberarn, jag blir alltid så nöjd efter att har varit där både när det kommer till service, färgning och klippning. Idag har man chansen att vinna ett hårkit med balsam, schampo och inpackning eller en klippning värd 495:- Det är ju viktigt att sköta om barret och klippa det med jämna mellanrum.  Jag har med hår-kitet för er som bor inte längre bort. För ni som bor i närheten har möjlighet att vinna klippningen eller boxen om du hellre vill det. Så man får välja vilken vinst man vill ha. Jag ska tillägga att dessa Redken produkter är riktigt bra.

För att vara med och tävla ska du:

– Gilla Barberarn på Facebook

– Följa de på Instagram: @Barberarnnkpg 

– Kommenterna här med vilken vinst du vill ha. Lycka till finisar <3

0

51 reaktioner på “Lucka nr 18: Hårkit från Redken värt 695:- och klippning värd 495:-”

 • Johanna Karlsson skriver:

  Åh vilken vinst! Jag skulle gärna vilja vinna hårkitet. Gillar barberarn på fb och följer dem på instagram 🙂

 • Matilda kittelfors skriver:

  Följer på insta (mattank) och gillat på fb med mitt namn. Helt underbar vinst, satt faktiskt och googlade schampoo /balsam igår men blev dock inget köp. Hoppas jag har turen här 🙂 god jul.

 • therese kunnas franzen skriver:

  Gillar på facebook(therese kunnas franzen) och följer på insta under samma namn! Jag skulle vilja vinna kitet då jag tyvärr bor i Uppsala..! 🙂 [email protected]

 • Helena Åström skriver:

  Gillar och följer på insta (halighna heter jag). Jag vill ha kitet, bor i Luleå så det är lite långt borta för en klippning 😉

 • Maria Carlweitz skriver:

  Jag följer Barberarn både på facebook och Instagram i mitt namn mariacarlweitz!
  Skulle väldigt gärna vilja vinna det fantastiskt lyxiga hårkitet! =)

 • Malin Stjernberg skriver:

  Gillar på fb; Malin Stjernberg
  Gillar på insta; MALINLINNEA
  Mitt hår verkligen skriker efter lite TLC i julklapp 😉

 • Joy Larsson skriver:

  Jag gillar på facebook (Joy Larsson) & följer på instagram med namnet jooysus.
  Jag väljer hårkitet ifall jag vinner!

 • Ida skriver:

  Jag följer på instagram(idatheanderssons) och gillar på facebook(Ida Andersson)
  Att vinna hårkitet skulle jag supergärna vilja göra! 🙂

 • Tess skriver:

  Halloj!
  Gillat och följer
  Om jag vinner väljer jag hårkitet då jag inte kan resa iväg.

  Kramisar & en Riktigt God Jul
  önskar Tess

 • Malin skriver:

  Jag gillar och följer.
  Jag skulle gärna vilja vinna klippningen 🙂

 • Amy skriver:

  Hej Rebecca,

  Jag vill jätte gärna vinna hårkittet till min lilla flicka som fyller år och då jag varit sjukskriven under en längre period så har jag inte haft råd att själv köpa något fint till henne som hon förtjänar efter att ha fått stå ut med min hemska sjukdom. Jag har gillat på fb och följt på instagram.

  Kramar, amy

 • Liie skriver:

  Gillar (Liie Larsson) och följer (liielarsson) och jag vill så gärna vinna hårkitet!

 • ALEXANDRA skriver:

  Gillar på facebook under mitt namn (Alexandra Hjelte) och på insta under Fashionink. Jag önskar mig hårprodukterna. I stort behov av en dunderkur!

  http://fashionink.se

 • Empa Millstam skriver:

  Mitt hår behöver sig verkligen en klippning, så det är vad jag skulle välja om jag vinner! 🙂
  Empa Millstam på Facebook och iamempamillstam på instagram! 🙂

 • Victoria Holmqvist skriver:

  Nu gillar jag dem! victoriaholmqvist på insta och desamma på facebook! 🙂
  Jag skulle vilja vinna hårprodukterna! 🙂 Håller tummarna nu, kram 🙂

 • Erika skriver:

  Vill så gärna vinna en klippning! Mitt vintertrötta barr skulle behöva en omgång hos frisören.
  Gillar på Facebook; Erika Ruul
  Följer på erikahelenaa

 • Angelica T skriver:

  På måndag ska jag och klippa och färga håret på just Barberarn, bästa salongen i Sverige!! Trots att jag pluggar på annan ort, och har så gjort i tre år, vägrar jag att klippa mig hos några andra än dem. Som student med enbart CSN prioriteras tyvärr inte exklusiva produkter till håret, men det är något jag verkligen önskar att jag kunde göra. Det skulle verkligen vara jätteroligt att vinna produkterna från Redken då jag älskar hur håret känns efter att ha varit hos Barberarn. Givetvis följer jag Barberarn på både Facebook och Instagram.

  Slutligen vill jag önska dig en riktigt god jul!

 • Sofie skriver:

  Gillar på Facebook (Sofie Järlesäter) och följer på instagram(pimimim).

  Tänk att få vinna produkter till min kalufs,
  för att slippa tovor och yvigt rufs.
  Nä, nu vill jag hellre ha Hollywood-svall.
  Redken lockar snabbt fram rätt fall!
  Rädda mitt trista, torra vinterhår,
  så att det blir mjukt och friskt till nästa år!

 • Maria Söderlund skriver:

  Hej hej! Från att ha varit platinablond skulle min frisör lägga i lite roliga slingor i röd och brun nyans i mitt hår. Det skulle få ”mer liv”. Det hela sluta med dassgrått hår med orangea slingor. Frisören får panik och kastar i en avfärgning. Slutresultat: jordgubbsrosa med orangea slingor. Behöver jag säga att jag bytte frisör? Gick till Nicke på barberarn och varit kvar sen dess.. Tyvärr så är ju håret förstört och nu är det vårda vårda som gäller! Så därför är jag med och tävlar om redken produkterna. Följer redan på insta och gillar på Facebook. Tack för en inspirerande blogg ❤️

 • Carin Dahlberg skriver:

  Jag är med, vill vinna hårkitet från Redken.
  Gillar på FB med namn Carin Dahlberg och följer på Instagram med cajsa15

 • Ebba A skriver:

  Gillar, följer och håller tummarna!
  Vill vinna hårkitet från Redken.
  Kram och god jul!

 • Art By Tina/trueborn.blogg.se skriver:

  Önskar mig boxen då jag bor lååångt bort, men mitt hår behöver lite bra produkter, speciellt nu på vintern! Gillar på facebook (Tina Axelsson) & följer på insta (art_by_tina). Good luck to me!

 • Victoria Ekelund skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna en klippning!
  Har bara klippt mig hos frisör en gång i vuxen ålder, har inte haft ekonomin, så har låtit mamma och vänner fixa barret!
  Vill gärna gå till frisör och fixa till det ordentligt!
  Följer och gillar 🙂

 • Josefine Carlsson skriver:

  Jag både gillar och följer på instagram och facebook! skulle verkligen behöva en klippning, så det önskar jag mig! kram och god jul 🙂

 • Dijana skriver:

  Hej
  Jag önskar mig hårkitet eftersom jag bor långt bort annars hade jag behövt klippa mig 🙂 🙂 🙂 Tack för en fin tävling. .

 • A-M skriver:

  Bor lite för långt borta så önskar mig hårkitet. Är definitivt i behov av det, försöker låta håret växa ut så all näring behövs och all expert hjälp som jag kan få!

 • Josefina Johansson skriver:

  Gillar och följer! Är i behov av både produkter och klippning men jag är student med ett barn som ska försörjas och har inte haft råd denna månad att göra de ena eller de andre, de två julklappar som jag haft råd köpa till min dotter valde jag att lägga pengarns på istället för mig själv. Bor i norrland så jag önskar hårkitet. God jul och god fortsättning på de snart nya året 🙂

 • Dezireé Andersson Canth skriver:

  Jag skulle egentligen bli glad för vilket som, de viktiga är att ta hand om håret på ett bra vis med ordentliga produkter. Jag har i vuxen ålder eller ja enda sen ja va i tidiga tonåren alltid klippt mig själv, så fokus har alltid legat på bra produkter istället.
  Gillar på fb med samma namn som här, o på Instagram som : Deedess

 • Anna-Märta Stålnäve skriver:

  Gillar på fb och instagram! Får nog ta och välja produkt-kitet vid vinst då jag bor för långt bort för att ta en klippning, men godarna vet att det skulle behövas!

 • Maria Sundlöf skriver:

  Eftersom jag bor långt ifrån Norrköping så väljer jag hårkitet, annars hade en hårklippning också suttit fint!! 🙂

 • Jennie skriver:

  Jag vill vinna boxen!

 • Birgitta Abrahamsson skriver:

  Gillar på fb.! Om jag vinner nu så väljer jag en klippning som då min älskade dotter ska få. Hon har nyligen övervunnit sin så svåra cancer med mycket jobbiga cellgiftsbehandlingar och tappade allt sitt fina tjocka hår. Nu har hon fått håret tillbaka och som blivit så lockigt. Så hon skulle verkligen behöva fixa till sitt hår. Håller tummarna hårt att hon får ett frisörbesök!
  GOD JUL!

 • Anna L skriver:

  Hårkitet!
  Anna Larsson på Fb

 • Madelene Abrahamsson skriver:

  Vinner jag så väljer jag kitet. Har haft det så jobbigt med min cancer, tuffa cellgiftsbehandlingar och har varit sängliggande. Så jag tycker jag är värd den fina vinsten. Jag är så glad att jag lever! Hoppas! Jag gillar på fb.

  .

 • Rolf Abrahamsson skriver:

  Har gillat på Facebook. Har jag tur nu så väljer jag kitet som då min kära fru ska få. Hon är mån om både människor och djur och därför älskar jag henne så mycket. Vill så gärna överraska henne. Håller tummar och tår att hon det fina hårkitet får till sitt hår!

 • Linn Kjelldorff skriver:

  Jag gillar o följer er både på fb och instagram. Jag önskar mig hårkitet, det är jag i störst behov utav!! Var ”nyligen” och klippte håret hos er och behöver den här extra lyxiga ompysslingen för mitt hår – i form utav hårkitet. Ni är tveklöst den bästa frisörsalongen! GOD JUL!
  Linn Kjelldorff på fb, Linkzk på instagram

 • Maria skriver:

  Jag önskar mig hårkitet, skulle komma väl till pass till mitt slitna hår! Om de vore närmare hade en klippning också gjort succé! 🙂

 • Paola Allegrini skriver:

  Åååh, hårkitet … 🙂

 • Mia Nilsson skriver:

  Önskar hår kittet i julklapp av tomten.

  Mia

 • Terese Andersson skriver:

  Hårkitet skulle mer än gärna få flytta in till mig! Vore fantastiskt att få skämma bort mitt hår som känns både slitet och livlöst! Håller tummar och tår, för att jag detta underbara kitt får!

 • Agnes skriver:

  Jag skulle vilja vinna hårkitet
  (klippte mig tyvärr igår!)

 • jenny thorsell skriver:

  Har ett frissigt och slitet stackars hår,
  önskar hårkittet för ett gott nytt hår-år!

 • Linda skriver:

  Gillar på fb och följer på instagram 🙂
  Jag skulle vilja vinna hårprodukterna då jag bor en bit ifrån annars hade jag lätt tagit klippningen 🙂

 • Paulina lind Andersson skriver:

  Nu gillar jag dem på Facebook (Paulina Lind Andersson) och följer dem på insta (pollestolle).
  Jag vill gärna vinna en klippning! Har för det första sett hur snygg du alltid blir i håret och är i stort behov av en omgång på burret. Bor i Halmstad men ska besökapojkvännen i Norrköping i mellandagarna och nyår och då passar en klippning perfekt för att bli lite extra fin mitt i allting ju! Håller tummar och tår för att även jag ska få testa på din favoritsalong! Tack för en kanonblogg med massa inspo! Kramar Paulina

 • Tess skriver:

  Hade helst tagit klippningen men det är lite långt att åka 🙂 Så det får bli hårvårdsprodukterna!
  Gillar (therese ericson) och följer (@grevskapet)

 • monica skriver:

  Skulle behöva en klippning men bor ju inte i huvudstan så det får bli hårvårspaketet som jag hoppas vinna för det behövs också <3

 • Sandra Pettersson skriver:

  Åhh hårprylar, perfekt! skulle behöva en klippning flera gånger om. Skulle även bli riktigt glad över produkterna också 🙂 men klippningen skulle va bästa! ♡

 • Nikki skriver:

  Jag gillar dem på fb och följer dem på instagram! Jag vill vinna hår kittet 🙂

 • annsofi skriver:

  Nu gillar jag både på FB och instagram och om jag har julturen att vinna detta underbara set som gör mitt hår rikigt fräscht och hett.. så vill jag vinna hårvårdspaketet … och gör mig till en skönhet….

 • Erika skriver:

  Vem vann denna lucka och lucka 14?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.