Lucka nr: 17 en röd Sodastream värd 999:-

Skärmavbild 2013-12-17 kl. 00.03.16

Bakom dagens lucka gömmer sig en Sodastream, kanske en utav de bättre uppfinningarna? Jag har själv en i svart och älskar min. Så snygg också! Soda streamen är värd 999:- och denna är designad av världskände miljökämpen Yves Béhar, Sodastream är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Känns fantastiskt kul att få tävla ut en sådan till er mina fina!

Om produkten: Den iögonfallande men stilrena designen är en del av konceptet ”reducera och förfina”, som har varit ledmotivet i Yves Béhars formgivning. Även tekniken är nytänkande, innovativ och användarvänlig. Med endast ett klick fästs flaskan vid maskinen och avlägsnas på samma sätt. Kolsyremängden ställs in genom att hela framstycket förs nedåt och visar kolsyrenivån på en intuitiv LED-display. SodaStream Source drar blickarna till sig och gör sig bäst centralt placerad i hemmets hjärta som en trotjänare för uppfriskande drycker. 

För att tävla ska du: 

– Skriva kort varför just du ska vinna

– Svara på  vilket land Yves Behár kommer ifrån?

Lycka till finisar! <3

VINNAREN ÄR: ANNA L, stort grattis!

0

94 reaktioner på “Lucka nr: 17 en röd Sodastream värd 999:-”

 • Anna skriver:

  Jag skulle jättegärna vinna soda streamen 😀 Ska flytta till Göteborg i vår till en ny lägenhet och har förtillfället inte så mycket möbler. Soda streamen vore en underbar tillskott till hemmet och skulle ta emot den med kärlek 😀

  Yves Behár Kommer ifrån Schweiz !
  God Jul 🙂

 • Anna skriver:

  Yves Behár är född/kommer ifrån Schweiz men hans mamma är tysk och hans pappa är turkisk.
  Jag ska flytta till Norge helt själv efter nyår och det är väldigt stort kliv att bo själv för första gången och dessutom i ett annat land där jag känner ingen (!!) Därför tycker jag att jag borde vinna denna soda stream, som ett tillskott i mitt nya hem och den kommer säkert göra mig lite gladare när jag känner mig ensam!
  Hoppas jag vinner och God Jul! 🙂

 • Anna M Rautila skriver:

  Hej! Jag vill självklart vara med även idag! Rätt svar är att han är född i Schweiz! Motiveringen då?

  Jo, detta är den perfekta gåvan till min kära svärfar,
  medelåldersmannen som redan det mesta tycks ha!
  Läsk i olika former är hans stora svaghet,
  att han bär hem liter efter liter är ingen hemlighet!
  Vore det därför inte underbart så säg,
  att ge honom en Sodastreamer, från rebfre och mig?

  Kram och ha en fortsatt fin jul!

 • Carina skriver:

  Yves Behár är från Schweiz.

  Motivering:
  I hemmets hjärta ska den stå
  tur den ej är blå
  den röda färgen är så grann
  vad jag önskar att jag vann
  så jag fick spara vår miljö
  och slapp att i affären stå i kö
  ja tänk att få världens bästa dryck
  bara med ett litet tryck!

 • Maria Sundlöf skriver:

  Yves Behàr är född i Schweiz

  Men NU hoppas jag verkligen turen är min
  att vinna denna smarta fina röda SodaStream maskin!
  Jag skulle bli lycklig som få,
  och bli superduktig på att dricka mitt vatten då!
  Efter nyår är det andra bullar som gäller,
  då jag 40 år firar och bubbelvatten upp häller!
  Då ska många kilon bort,
  och jag hoppas det går fort!
  Med gott vatten från en SodaStream
  blir det nog som en dream!

 • Emma skriver:

  Han är från Schweiz.
  Jag har egentligen bara en väldigt kort motivering till varför jag vill vinna denna. Man ska dricka en hel del vatten varje dag för att må bra på alla sätt och vis. Jag tycker att vanligt vatten har en sådan konstig bismak där jag bor att det är svårt att motivera mig. Med en SodaStreamer kan jag iaf få något glas vatten per dag som är gott, och då kan jag svepa några mindre goda icke-kolsyrade med 🙂

 • Moa Rönn skriver:

  Han är född i Schweiz.
  Åååh vad jag hoppas på denna. Håller alla tummar!

 • Sandra skriver:

  Yves Béhar kommer från Schweiz.

  Jag skulle vilja vinna för att jag för åtta veckor sedan flyttade till en ny lägenhet, har kommit i ordning en del men jag saknar fortfarande en del, som den snygga Sodastreamen.

 • Lise-Lotte Larsdotter skriver:

  Yves Béhar kommer från Schweiz

  En hedersplats får denna snygging i vårt kök!
  Nu kan vi alltid servera nybubblad dryck vid besök!
  Detta miljövänliga teknikens under gör vardag till lyx på några sekunder
  Och vi kommer spara en slant då vi slipper springa till affären med pant

 • Victoria Holmqvist skriver:

  Yves Béhar kommer från Schweiz!

  Jag skulle vilja vinna så jag kan börja dricka mer vatten, jag är jätte dålig på att få i mig vätska och det behöver man både för inre och yttre skönhet. Så med lite gott bubbelvatten skulle jag dricka mer nyttigt och miljövänligt vatten! 🙂

 • Katarina skriver:

  Från Schweiz kommer Yves Béhar

  Med två tonåringar i huset dras det hem otroliga mängder läsk från affären, denna skulle göra kånkandet och handlandet både lättare, billigare och mer miljövänligt

 • Petra Andersson skriver:

  Han kommer från Schweiz!
  Då min gamla soda streamer som jag haft hur länge som helst av någon anledning exploderade förra veckan hade jag så gärna velat ha en ny.
  Har abstinensbesvär utan min soda streamer och det är inte direkt aktuellt att köpa en ny nu med alla andra utgifter inför julen.

  Håller verkligen tummarna allt vad jag har för denna vinst! 🙂

 • ing-marie skriver:

  Schweiz kommer han ifrån.
  Jag vill kunna erbjuda mina små god, bubblande dryck som inte är så onyttig.

 • Anna Lundqvist skriver:

  Svar: Schweitz
  Vill ha bubblor i mitt vatten och samtidigt värna om miljön och plånboken.

 • Elin Jönsson skriver:

  Svar: Schweiz

  Jag och sambon älskar bubbelvatten men har alltid köpt färdigt då vi aldrig blivit färdiga att köpa en sodastream. Önskar att vi skulle få denna fina röda. (Miljöaspekten är ju dessutom så bra!!!)

 • Matilda skriver:

  Är med! 🙂

  Svar: Schweitz

  Jag behöver dricka mer vatten men tycker att det är så trååkigt att jag helt enkelt glömmer bort det.. Med bubblor skulle det genast vara lite mer vardagslyxigt att ta sig ett glas 🙂 Just vardagslyx och extra vätska lär behövas när jag på nytt blir mamma vid årsskiftet! (Ett stort plus är ju dessutom att man både slipper släpa plastflaskor och är miljövänlig med en sodastream.)

  Mvh Matilda

 • Fanny skriver:

  Han kommer från Schweiz.
  Jag skulle vilja vinna en för att jag älskar bubbelvatten och det skulle vara praktiskt
  Att ha en sådan istället för att köpa flaskor hela tiden. Dessutom skulle den passa väldigt bra hemma hos oss då vi använder oss av röda detaljer

 • Matilda skriver:

  Schweiz menar jag såklart 😉

 • Cecilia skriver:

  Schweitz 🙂
  Skulle vilja överraska min mamma en sån här, hon gillar bubbelvatten och är värd lite vardagslyx!

 • Anna Severin skriver:

  Han kommer från Schweiz!
  Vill vinna för att jag har precis börjat bli mer ekonomisk,vilket är kämpigt för en student. Jag spenderar mycket pengar på mineralvatten etc så därför skulle det dra ner stoooooora kostnader för mig om jag fick en sodastreamer. Dessutom är den röda färgen så snygg och passar bra som färgklick i mitt annars ganska svartvita kök. 🙂

 • Mathilda skriver:

  Yves Béhar kommer ifrån Schweiz!

  Jag hoppas att jag vinner pga att jag precis flyttat hemifrån och därmed har en budget som knappt räcker till att köpa Loka för 😉

 • Ann-Kristin B skriver:

  Svar: Schweiz
  Motivering: jag har lovat att 2014 ska bli mitt miljövänligaste år

 • Emma L skriver:

  1. Schweiz
  2. Kära tomten, en önskning jag har,
  att bubbelvatten dricka i alla mina dar.
  Snällt mot miljön och praktiskt minsann,
  behovet av Loka helt plötsligt försvann.
  Som fattig student, det vore himla kul,
  att vinna bästa klappen, i dagarna innan jul.

 • tova skriver:

  Schweiz
  allt som bubblar sprider gläje…låt min mage jubla över dagsintaget vatten

 • Louise YaNa Eriksson skriver:

  1. Född i Schweiz med en tysk mor och en turkisk far, så han är ett blandbarn precis som jag.

  2. Att vinna denna maskin med bubbel,
  skulle spara mig mycket trubbel.
  Utan bil får jag alltid släpa och bära,
  för att kunna förse god dryck till mina kära.
  Det sliter på axel och hand,
  och förstår även vårt vackra land (på sikt)
  Så finaste REBECCA, jag diggar din blogg,
  du är som en nutidens coola progg,
  Låt mig livet med bubblor smycka,
  Skänk min familj denna röda lycka!

 • Monica skriver:

  Han kommer från Schweiz. Är dålig på att dricka vatten, kanske det blir godare med bubbelvatten.

 • Camilla Bertilsson skriver:

  Yves Béhar kommer från Schweiz. Jag ÄLSKAR bubbelvatten och min bästa färg är röd – om jag vann denna soda stream skulle jag av glädje nästan falla ner som död! 🙂

 • Linn skriver:

  Svar: Från Schweiz! Jag skulle vilja vinna denna eftersom jag redan nu börjar spara ihop pengar för att kunna köpa inredning och utrustning till mitt hem eftersom jag går ut 3’an nästa år och då flytter jag hemifrån. Och det vore så himla härligt och befriande att redan veta att man har en mindre produkt att köpa, och att en Sodastream är ju inte det första man köper som student när man flyttar. Så även därför skulle det vara så himla kul att vinna en eftersom man kanske inte kommer ha ekonomin att prioritera en! 🙂 Och plus är den dösnygg ju!

 • Sanna skriver:

  Han är ifrån Schweiz. Jag skulle vilja vinna den som en julklapp till mig själv. Har haft ett väldigt tufft år och där av ska jag snart flytta och bo själv för första gången i mitt liv. Är lite smått livrädd.

 • Patrik Nilsson skriver:

  Hallå!
  Hoppas man får vara med även fast man är kille 🙂

  På frågan svarar jag att han kommer från Schweiz. Mamman från Tyskland, Pappan från Turkiet.

  Min konsumtion av bubbel är enorm,
  det är allt från vatten till läskform,
  och denna manick så röd och skön
  skulle både gynna mig och miljön.

  God Jul.

 • Kim skriver:

  Hela familjen är storkonsumenter av bubbel. Vore jättebra för miljön och min rygg om vi vann den här skönheten! Så himla snygg att den gärna kan få stå framme utan att det stör.
  Ha det gott!

 • Linn W skriver:

  Han är ifrån Schweiz. Jag vill vinna denna Sodastream till min mamma då hon älskar bubbelvatten och köper flera liter i veckan från Ramlösa. Har hon istället en Sodastream så skulle detta värna otroligt på miljön (och hennes plånbok) och jag skulle bli årets dotter då julklappen skulle bli något utöver de vanliga!

 • Johanna Vinsa Lundbäck skriver:

  Jag vill vinna denna till min man, han bär jämt hem kolsyrat vatten från butiken. Skulle vara mycket behändigare och framför allt miljövänligare att ha en kolsyremaskin hemma.

  HAn kommer från Schweiz.

 • Emma skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna för att jag älskar köksinredning i rött. Och jag vill vara snäll mot miljön. Även om jag pantar flaskor så känns det som om en sådan fin maskin kan hjälpa mig vara ännu bättre. 🙂 Håller därför tummarna då jag varken kan rimma eller har tur i tävlingar. 🙂

  Han kommer ifrån Schweiz.

 • Dijana skriver:

  Svaret är Schweiz
  Hela familjen är galen i kolsyrat jag kan lova att det kommer i bra händer och att det kommer användas väl och uppskatas.

 • Eva Å. skriver:

  Yves Béhar kommer från Schweiz.
  Dricker gärna bubbelvatten. Skulle man vara dålig är det bättre med källvattnets salter. Den fina bubbelmaskinen passar annars bäst både till vardag och fest.

 • My skriver:

  Han är från Schweiz 🙂
  Det är så tungt att bära hem flaskor från butiken 🙂 både jag och pojkvännen älskar läsk så dett a hade passat oss perfekt 🙂

 • Malin Stjernberg skriver:

  Från Schweiz..

  Är Cola light-Oman så en sån hemma vore toppen 🙂

 • Marit E skriver:

  Herr Béhar kommer från Schweiz.
  Pinsamt nog kånkar jag hem flaska på flaska med kolsyrat mineralvatten från affären. Inte nog med att det är dyrt – det är helt galet dumt för miljön. Den röda snyggingen skulle pryda mitt kök och samtidigt göra mig mer klimatsmart.

 • malin sandberg skriver:

  han kommer ifrån Schweiz och om jag skulle vinna skulle jag ge den till mina föräldrar, för dom har alltid ställt upp på mig och betalat saker när jag inte haft jobb. så det skulle vara perfekt att ge bort den 🙂

 • Susan skriver:

  Hej

  1. Jag dricker varken alkohol, kaffe eller te. Jag och mina barn älskar soda vatten och vi skulle bli galet glad om vi vann en! Ensamstående mamma och fattig student har jag inte råd att köpa en själv..

  2.Från Schweiz.

 • Helena Lindgren skriver:

  Svaret på frågan är Schweiz
  Det blir så dyrt hela tiden att köpa läsk och bubbelvatten med denna skulle jag kunna spara pengar till annat. längtar så efter att äga en sodastream.

 • Matilda skriver:

  Han ärr född i Schweiz.

  Jag skulle vilja vinna denna sodastream för att ge till min älskade farmor och farfar. De älskar nämligen kolsyrat vatten (men inte läsk, det är något påhitt för barn, enligt farfar, haha). När de för några år sedan fick höra om den här maskinen var det som en riktig framtidsmaskin för dem. ”Trycker man bara på en knapp och vattnet blir kolsyrat? Så man bara tar vattnet ifrån kranen? Och kan man alltså flytta med den till landet på sommaren?”.

  De har inte köpt någon kolsyremaskin, antagligen för att de själva kallar sig för de mest otekniska människorna på jorden, och tycker att nya prylar är lite läskigt och svårt. (Det tog tills för tre år sen att intala dem att skaffa en mobil, och det är ingen färgskärm om man säger så..) Så nu kan jag bevisa för dem hur lätt det är! Så slipper farfar bära hem på flera flaskor kolsyrat vatten i veckan, han är ju ändå 82 år (även om han påstår att lite ont i ryggen får man stå ut med om man ska dricka gott). Och att den är röd är bara bra, de kommer tycka den ser extra modern ut, med färg och allt, haha. Jag vet att de skulle bli extremt glada.

 • Tia skriver:

  God kväll, en röd liten maskin till mitt hushåll i jul, skulle vara himla kul. Vatten och bubblor i alla former är det bästa jag vet, och hjälper min kreativitet.
  Svar: Schweiz

 • Linnéa skriver:

  Behár kommer från Schweiz!

  Varför jag vill vinna: jag vill ge denna fantastiska maskin till min mamma i julklapp. Hon är världens finaste människa, älskar bubbelvatten (nästan till en extrem nivå) och unnar sig aldrig någonting. Hon förtjänar allt fint i världen och jag vet att hon önskat sig en Sodastream hur länge som helst!

  Kram

 • Kristina Karlsson skriver:

  Behár kommer från Schweiz!

  För att både jag och barnen skulle bli alldeles bubblande, vansinnigt lyckliga!

 • Alice skriver:

  1. Schweiz

  2. Okej Rebecca, det kanske låter märkligt men jag skulle vilja ge denna röda maskin till min brorsdotter Luna. Luna är bara tre år men GALEN i bubbelvatten. Mjölk och andra saker barn ska dricka ”för att bli starka” biter inte på henne, bara bubbelvatten (hellre det än läsk iochförsig). Anyway, min bror är ensamstående så det blir ingen dyr sodastream i år. Jag kan ju däremot komma som hjälten på den vita springaren! Dessutom älskar hon rosa, och vet inte skillnaden på just rosa och rött (hon är normalbegåvad även om det ser ut som motsatsen just nu ;-)) så denna julklapp hade minst sagt varit uppskattad. Kram

 • Stina Liffner skriver:

  1. Schweiz

  2. Jag har länge önskat mig en läskmaskin, men jag vill gärna ha en bra, och den här ser bra ut. Det skulle vara gott att ha lite kolsyrat vatten när vi äter, eller kunna göra egen läsk, under helgen, det blir ju både biligare och mycket bättre för mijön är det ju, mindre flaskor och burkar.

 • Julia Johansson skriver:

  1. Schweiz

  2. Min man, min käraste att ära,

  Han är så schyst och står mig alltid nära…

  Han ger mig kärlek och värme dag och natt,

  Hans kärlen brinner mer än 1000 watt!

  Att en Sodastream från Béhar vore något att önska –

  Till min fru att hitta under grenarnas grönska. 😀

 • Mia skriver:

  Schweiz

  Vill slippa släpa tunga lass

  så ryggen min ej bli kass

  vill miljövän bliva

  och flaskor slippa hiva

  njuta uppfriskande dryck med rolig twist

  – allt blir bubbligt med dess list!

 • Christina skriver:

  Schweiz. Jag vill vinna enbart för att maskinen är skitsnygg och skulle passa perfekt i mitt kök, att det sen går att göra bubbelvatten är ju en extra bonus.

 • Brownsugar skriver:

  Schweiz! Jag blev otroligt glad när jag såg att du tävlar ut denna röda skönhet! Jag är beroende av bubbelvatten & köper flera liter i veckan .. Med den här pärlan skulle jag spara många slantar, ryggproblem & bli mer miljömedveten. Jag håller alla tummar jag har nu, vill så gärna vinna <3

  http://brownsugar.se

 • Kerstin Miura skriver:

  Schweiz
  Min 20 åriga son har alltid tjatat på att vi ska ha en Sodastream hemma och jag har alltid sagt att det är en onödig pryl tills jag häromdagen fick smaka på en hel del goda sodastream drycker hos en vän och måste nu erkänna att jag också vill ha en. Det vore så underbart om jag vann en för då skulle det bli två lyckliga vinnare i min familj 🙂

 • Anette Eriksson skriver:

  Svar: Schweiz
  Jag trodde i min enfald att tomten var min vän
  så jag önskade mig en Sodastream för 1000 spänn
  Gröten ställde jag ut på flera olika ställen
  men jag såg inte röken av honom på hela kvällen
  Tårarna ner för mina kinder flödade och rann
  samtidigt som det fjärde ljuset i mossan brann
  Så nu hoppas jag Rebecca vill vara min tomte i år
  så att jag äntligen en sodastreamer får

 • Helena skriver:

  Svar: Schweiz

  Från affären bubbel jag jämt brukar kånka
  Ett hål stort som Skåne det gör i min plånka
  Med denna mitt liv blir både billigt och lätt
  För planeten vi bor på är det också helt rätt.

 • Birgitta Abrahamsson skriver:

  Svaret är. Schweiz

  Om jag vinner den fina vinsten ska min älskade dotter få den av mig. Hon har verkligen kämpat med sin svåra cancer och mycket tuffa cellgiftsbehandlingar. Tycker hon är värd lite uppmuntran. Håller tummarna hårt!
  Kram/ Birgitta och God Jul!

 • Malin / frozenvanilla.blogg.se skriver:

  Svaret är: Schweiz

  En sådan läcker röd sodastream jag gärna skulle vilja vinna,

  att kunna bubbla eget vatten och läsk hemma hade varit toppen att göra,

  de hade fått både mej och miljön att må bra. 🙂 Att slippa gå till affären

  och slita med tunga lyft hade verkligen underlättat i vardagen med

  ett litet tryck kan man unna sig god dryck. 🙂

  Hoppas på tur.

 • Nilla skriver:

  1. Svar: Schweiz

  2.
  Varför gå till butiken efter vatten
  jag vill fixa egna bubblor till och med på
  natten
  pryda mitt kök och skona miljön
  med denna mackapär så röd och skön
  lycklig den som SodaStream får
  heter min Tomte Rebecca i år?

 • Rolf Abrahamsson skriver:

  Svar: Schweiz

  Vill så gärna överraska min underbara fru med den fina SodaStreamen. Hon är så mån om människor och djur. Därför älskar jag henne så. Håller tummar och tår.

 • Julia skriver:

  svar: Schweiz
  Blanda din dricka eller kör naturell,
  Bubblor och smaker gör den traditionell,
  Ett sundare alternativ istället för cola,
  Och den är så mycket bättre för din munhåla,
  En räddare skulle detta vara på fredan,
  Läs bara och jämför med länken nedan,
  Jag tänker speciellt på min far,
  Som har druckit cola i alla sina dar,
  Det är mest han som skulle behöva denna manick,
  För då skulle hans hälsa bli i bättre skick.
  http://www.doctorsnatural.se/TEMANUMMER/2009-06-24-coca-cola-healthproblems.htm

 • Ella skriver:

  Svar på frågan: Schweiz
  Motivering: Jag vill tänka på miljön och jag håller strikt på mina principer om att INTE köpa flaskvatten, trots min obotliga kärlek till kolsyrat vatten. Med denna Sodastream kan jag helt enkelt dricka det älskade vattnet, utan att ha dåligt samvete över alla miljökonsekvenser som skulle kommit med köpet av flaskvatten.

 • Madelene Abrahamsson skriver:

  Schweiz är rätt svar.

  Vill så gärna vinna den fina Soda Streamen till mig själv i julklapp. Har kämpat med min hemska cancer och mycket tuffa cellgiftsbehandlingar och varit sängliggande. Jag är så lycklig att jag lever! Håller tummarna nu att jag kan få ställa den snygga Streamern i mitt kök.

  Kram! GOD JUL!

 • Frida skriver:

  Yves Behár kommer från Schweiz!
  Helt seriöst så är och har en Sodastream ALLTID varit min drömjulklapp. Har aldrig gillat läsk, men däremot har jag sedan jag var liten varit smått galen i bubbelvatten. Därför drömde jag redan som barn om att få äga denna fantastiska lilla uppfinning, men mamma och pappa tyckte att det var ett onödigt köp. Nu har jag visserligen nyss flyttat hemifrån och har egentligen ingenting som längre stoppar mig från att gå och köpa mig en… Förutom tanken på det enorma hål i min lilla studentplånka som köpet skulle medföra… En vinst i dagens tävling hade därför varit guld värt för mig. Hade blivit så jääääkla glad!

 • Emelie skriver:

  Yves behár kommer ifrån Schweiz.
  Det här skulle vara en perfekt julklapp till mig & min sambo då vi precis flyttat ihop och skulle verkligen behöva ha en sån här färgklick i vårat vita kök. En väldigt bra och smidig grej som lan ge en en riktigt släkande törst!
  Nu är det bara hoppas på lite tur!

 • Sara Höglund skriver:

  Han kommer från Schweiz! Åh vem vill inte vinna denna mycket praktiska OCH snygga soda stream!? Jag är verkligen den typen som föredrar bubbelvatten över alla sortes läsk så skulle vara helt underbart att få vinna denna! Jag älskar verkligen att göra bubbelvatten och sedan bara smaksätta vattnet med lite citron eller lyxa till det med någon fryst jordgubbe istället för is för att göra det lite mer festligt! Sen så ska jag flytta hemifrån om bara 1 månad så skulle verkligen passa perfekt. Här kommer ett litet jul rim 😉 kram kram och tack för en underbar julkalender med såå fina priser!

  Med denna är det ingen trubbel
  att fixa mitt eget vatten med bubbel!
  Med bara ett enkelt tryck
  kan jag fixa min godaste dryck!
  Att slippa bära på massa kassar
  är också något som mig passar
  Så utan ett enda stön
  kan jag dessutom tänka på miljön!

 • Emma skriver:

  Schweiz! Skulle vilja vinna en så jag kan göra bubbelvatten istället för att köpa onyttig läsk!!

 • therese kunnas franzen skriver:

  Han kommer ifrån Schweiz. Jag och min sambo dricker sjukt mycket läsk, varenda dag och denna skulle få oss att spara pengar samt vara så mycket bättre för miljön + att den är snygg!

 • Sandra Pettersson skriver:

  Schweiz! 🙂
  Skulle vara den perfekta julklappen, start på att sluta köpa/dricka läsk. Då de tyvärr blir mer läsk än vad som skall drickas. Försöker att bli sundare så hade varit en perfekt start!! :)) ♡♡

 • Linn skriver:

  Schweiz

  Tänk vilken lycka att slippa panta, med sodastreamer kan vi göra egen fanta, kranvattnet kan vi kolsyra, slipper slösa pengar på flaskor som är tunga och dyra, smidigt enkelt och rätt, att vara miljövänlig är lätt!

 • Ida skriver:

  -Yves Behár kommer från Schweiz!
  – Jag vill vinna denna röda bubbelmaskin,
  för att kunna ta varannan vatten till mitt vin,
  en snygg Soda Stream för att slippa min pant,
  denna kolsyre-maskin är tamejtusan galant!
  Så nu hoppas jag att jag vinner detta grymma pris,

  på ett bubblande och rimmande vis!

 • Ana Nordlander Lund skriver:

  Schweiz är svaret! 🙂

  Till lilla mamma jag vill ge en fräsig gåva
  För nu jobbar mina små grå för högtryck kan jag lova
  Jag vill inte att hon sina krafter ska slösa
  på att bära hem Loka och Ramlösa
  För bra vatten har hon ju själv i kranen
  Resten hoppas jag hamnar under granen

 • jan skriver:

  Schweiz

  Vi behöver ett eget litet bryggeri. Det är bra för både miljön och allas ekonomi. Vad skönt att slippa många tunga kassar bära – nu kan vi släcka törsten åt alla nära och kära.

  God Jul Rebecca!

  vänliga hälsningar jan6937 at hotmail.com

 • Mia skriver:

  Svar: Schweiz

  Eftersom jag är en god vän med både miljön och min privat ekonomi så hade en souda streemer passat mej perfekt.

  Mia
  [email protected]

 • Britta Högström skriver:

  Det bär emot (även bokstavligt talat) att köpa bubbelvatten som vi alla är så förtjusta i. Så en SodaStream skulle välkomnas med jubel här hemma. Speciellt den här röda snygga!

  Schweiz

 • Liza skriver:

  1. Svar:
  Schweiz.
  2. Motivering:
  För oss som inte har råd med dyra bubblor är detta ett kanonbra alternativ, vill överraska mamma med en lyxig julklapp och förgylla hennes pensionärsliv. Hon skulle älska denna röda läckra skönhet, som får ett extra stort plus i kanten för sin klimatmedvetenhet.
  Liza

 • Anna L skriver:

  Svar: Han kommer från Schweiz
  2. Jag skulle bli så bubblande glad om jag fick
  en juligt röd och underbar manick
  att festliga till livets dryck
  med bara ett litet tryck
  det skulle bli min bästa vän varje dag
  att njuta bubbelvatten med välbehag
  slippa släpa hem flaskor från affär
  njuta mera av min färgklick och slippa besvär

 • Karin Danielsson skriver:

  1. Han kommer från Schweiz
  2. Jag som avskyr slöseri och vill spara energi, gillar att vinsten blir dubbel när kranvatten blir bubbel.

 • Annie skriver:

  Han kommer från Schweiz.

  Jag och min bror fick aldrig någon Sodastream på av 80-talet.
  Tycker min mamma hade dålig attityd 😉

  Detta sparar på miljön, man är medveten vad man själv får i sig och
  det sparar en tid och ork och inga pantflaskor som går till spillo.

  Jag tycker den miljömässiga aspekten är den viktigaste.
  Aldrig mer köpa mineralvatten på flaska som är direkt ovänligt för
  miljön. Vanligt vatten kan vara tråkigt men nu kan man ju piffa upp det 🙂

 • Spacegirl skriver:

  Svar: Schweiz
  Jag vill vinna därför att då gör jag både miljön & min ekonomi en tjänst genom att jag slipper släpa hem tunga flaskor med Ramlösa.

 • Jennya Johansson skriver:

  Tack fina du för din blogg
  Svaret är Schweiz
  Vi måste vara rädda om vår moder jord och vara rädda om jordens resurser. Jag älskar bubbelvatten. Bortsett från miljöaspekten så gör en sodastreamer att jag spar både tid, energi och pengar. Att kånka hem vatten från matbutiken är egentligen inte så smart av mig. Mitt kök går för övrigt i rött, så denna skulle passa in i min inredning. Glada decemberhälsningar Jennya

 • Emilie Ståhlberg skriver:

  svar 2: jag ska just nu efter julen flytta till min första alldeles egna lägenghet och den är inrätt i beige,vit,svart och röd. Har inte råd med denna annors men passade på att sätta ett svar int hit för skulle gärna ställe denna skönhet i mitt kök.Håller tummarna 🙂

  mvh Emppu

 • Emilie Ståhlberg skriver:

  svar 2. schweiz

 • Malin Djupström skriver:

  Yves Behár kommer från Schweiz!
  Oooh jag skulle bli superglad om jag vann denna då jag ju snart ska flytta hemifrån och en Sodastreamer skulle vara både praktiskt, sparsamt och kul(gott) att ha 😀

 • Jeanette skriver:

  Svar: från Schweiz!

  Jag skulle vilja vinna den här till mamma som precis har skilt sig, och då inte fick med sig sin Soda Stream.

 • Decibel skriver:

  Svar: Från Schweiz! <3

  Sodastream som aldrig sviker,
  Vid behov av bubbliga drycker!
  Slipad är den på sin teknik,
  i köket står den röd och unik.

  Levererar bubblor efter smak,
  Detta skulle bli min favoritsak. <3
  För denna maskin mitt hjärta slår,

  Hoppas och önskar att jag den i julklapp får.. =)
  Sodastream från Yves Béhar,
  Ett absolut praktexemplar, <3

  MVH/ Decibel ([email protected])

 • Gabbies skriver:

  Svar: Han kommer från Schweiz

  Jo jag ska efter nyår ta tag i min vikt och har en lång väg att gå till mitt mål. Jag ycker inte att vanligt vatten smakar så gott så jag skulle väldigt gärna dricka kolsyrat vatten istället. MEN då säger miljövännen i mig ifrån för det är väldigt onödigt att köpa vatten när vi har rent vatten i kranen här i Sverige. Plus att det är väldigtgt skadligt för miljön att frakta vatten hit o dit, transporterna är inte bra för miljön. Så vill du ge mig en kick i min viktnedgång så väljer du mig som vinnare ;).

 • Katarina Holmkvist skriver:

  Svar = Schweiz

  Vill inte tunga flaskor släpa,
  det kanske mej eller naturen kommer dräpa !
  Detta blir perfekt,
  tjänar in sig direkt !

 • nelson skriver:

  Vill bara säga att så många har skrivit så bra inlägg denna gång! Kan inte toppa dem, men jag gissar att du kommer få svårt att välja bland alla roliga rim och kloka kommentarer! Det är ju också inspirerande med en så snygg och vettig produkt, som dessutom sparar miljön.
  Yves Behar, född i Schweiz, är en fantastisk designer som också är mycket medveten om vår utsatta miljö-

 • marlene skriver:

  Svar på frågan: Schweiz
  Upptäckte att vår streamer hade gått sönder igår! Vore en fin och behövlig jul och nyårspresent då den används dagligen hemma hos oss! 🙂

 • Tommy Ax skriver:

  Schweiz
  Jag är så trött på att gå och panta gamla tomflaskor från vattnet jag dricker. Dessutom luktar det alltid så illa vid de maskinerna, skulle vara trevligt att kunna göra mitt egna vatten med den smak jag är sugen på.

 • Jessica Sundberg skriver:

  Schweiz. Tänk vad skönt för både mig och miljön att slippa släpa hem massa bubbelvatten från affären. Nu kan jag göra mitt eget på ett litet kick! Vilket trevligt trick!

 • Ida H skriver:

  svar: schweiz!

  Jag skulle vilja vinna för att jag och min pojkvän har pratat hela hösten om att sluta dricka läsk, men det är inte så lätt för två cola-älskare som vi….En Sodastreamer hade varit perfekt att kicka igång vårt nya, hälsosammare år med!

 • Bianca A skriver:

  Jag ska flytta hemifrån nu vid årsskiftet och denna SodaStream skulle vara en perfekt vinst då det verkligen är något som står högt upp på min önskelista! Jag är fullkomligt beroende av kolsyrat vatten och köper hem Ramlösa nästan dagligen vilket inte blir så billigt i längden och definitivt en dålig ovana, och inte tala om hur dåligt det är för miljön. Därför skulle en egen SodaStream få en att spara in lite pengar samt värna om miljön. Med både mig och framtida sambon som studenter så lever man ju inte direkt under de bästa förhållanden ekonomiskt, så det skulle vara kul att överraska honom med denna 😀

  Och till svar på frågan, Yves Behár är från Schweiz 🙂

 • Nathalie skriver:

  Han kommer från Schweiz!
  Jag skulle vilja ha den här så jag kan få bubbel vatten när jag vill och slipper släppa på tunga påsar från mataffären hela tiden! Designen är super snygg och skulle passa perfekt hemma hos mig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.