Lucka nr: 16 Morgonrock och tofflor från Cubus

Skärmavbild 2013-12-16 kl. 01.17.16

 

Jag tycker att vi fortsätter på mystemat, bakom dagens lucka gömmer sig en gosig morgonrock tillsammans med ett par söta tofflor. Perfekt nu till vintern ju, finns ju inget skönare än att efter ett bad eller på morgonen att dra på sig en morgonrock och mysa loss i. Idag har du chansen att vinna detta kit från Cubus. Perfekt även att ge i julklapp, alltid sådant som uppskattas.

För att vara med och tävla ska du:

– Kommentera här med kort varför du ska vinna? tillsammans med namn + mail 

Vinnaren i tävlingen presenteras alltid i samma inlägg  dagen efter. Lycka till finisar! <3

Vinnaren är: Frida! Stort grattis

0

84 reaktioner på “Lucka nr: 16 Morgonrock och tofflor från Cubus”

 • Anna M Rautila skriver:

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!

  För detta inlägg kommer jag säkert få skäll!

  För i Sverige passar det sig inte att säga att
  man är bra,

  men det har jag bestämt mig för att strunta i,
  ja!

  Jag är mamma och väldans bra, så det så!

  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!

  Förtjänar inte det att firas ibland, så säg?

  Med lyxigt myskit från rebre, endast till mig?

 • Dijana skriver:

  Hej
  Jag är en hårt arbetande mamma med 2 små barn. ..behöver muntras upp lite.Det är inte ofta jag kan unna mig något. ..tack för en fin tävling. ..

 • Maria Karlsson skriver:

  Pluggar på universitet och brukar pendla in och bo hos min pojkvän i veckorna. Då jag inte har allt för mycket plats i väskan och inte kan släpa med mig saker som jag annars hade behövt. Däribland en mysig morgonrock och ett par sköna tofflor. Istället blir det att man får gå upp i kyla och gå runt på ett tomt golv. Det är även mer behövligt med en morgonrock där eftersom det är en lägenhet med insikt från närliggande lägenheter. ”Hemma” så är det inga direkta grannar och därmed inte samma behov av det som jag har här. Hoppas att jag har en chans, superhärlig julkalender 😀

 • Sanna skriver:

  Åh vilka fina 🙂

  En mysig morgonrock i vintermörkret skulle vara bra
  Ja, att få vinna den skulle göra mig riktigt glá
  Jag skulle med mina tofflor över golvet gå
  Och slippa kylskador på fötterna få
  Jag skulle mig som superwomen känna
  Om jag skulle få vinna denna.

  Haha 🙂

 • Michaela skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge min syster detta i julklapp. Hon skulle verkligen piggas upp med detta fina gosiga då hon är höggravid och är hemma mycket, och tänk då att få mysa omkring i detta. Kanske känns det tunga med foglossning och liknande lite lättare. Jag vet att jag skulle bli jätteglad i alla fall om det var någon som tänkte så om mig 🙂

 • Louise YaNa Eriksson skriver:

  Till min vackra 17-åriga tös,
  När hon på morgonen i köket går lös,
  Kan hon gå omkring i detta myspaket,
  för mysa är det bästa hon vet!

  louise du vet (att) heta posten . com Ps, ta bort mellanrummen och översätt.

 • Christina skriver:

  Det här var så snyggt att det även går att ha när posten ska hämtas (inte i snön, naturligtvis).

 • Ellen skriver:

  En Morgonrock och ett par sköna tofflor skulle verkligen vara bra att ha nu till vintertid, så man bara kan mysa in sig i de och dricka någonting varmt till.

  Om jag skulle vinna skulle jag ge vinsten till min mamma! Hon börjar bli lite gammal och en del sjukdomar börjar dyka upp, och hon säger jämt att hon har så kallt. Hon har tre barn hon sköter om, ett hus att hålla i skick, mat att laga, ett jobb att sköta. Och bara en morgonrock och ett par tofflor skulle redan pigga upp så mycket. Tyvärr är jag en fattig studerande och kan inte ge det bästa till min mamma jag håller så kär kring hjärtat, för visst vill man ge något fint till den som uppfostrat en, ens egen mamma som betyder så mycket!

 • Ines skriver:

  En nybliven mamma som behöver lite rosa o myspys i vardagen efter många dönnlösa nätter! Håller tummar a nu, ☺️ Gillar din blogg starkt! 🙂

 • Susan skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja ge detta supersöta kit till min syster som är hemma och mamma ledig. Själv är jag en fattig student som tyvärr inte har haft råd att köpa någon skön ”mamma” present till henne, och kommer knappast att köpa någon julklapp heller för den delen. Hennes favorit färg är rosa, färgen som även hela hennes hem är prytt med :)!

 • Mia skriver:

  Mysa är precis det jag gör just bäst, går hellre hemma i tofflor än på fest!
  Klädd i rosa vill jag va, va klädd i morgonrock varje da!

 • Petra Andersson skriver:

  Hade önskar denna till min världens bästa mamma! Hon fryser jämnt och ständigt och jag hade velat ge henne något fint. Fast vi kommit överrens att skänka julklappspengarna till välgörenhet istället hade det varit kul att ge henne något litet ❤️

 • Linn skriver:

  Jag skulle vilja vinna detta kit eftersom jag har länge velat haft en morgonrock, och en snygg sådan också! Har aldrig tagit tillfället att köpa en, men skulle så gärna vilja ha en. Dom är så sjukt mysiga och varma, perfekta att mysa i på en söndags kväll! Skulle vara så himla roligt om jag vann en, sedan slipper jag låna min mammas nå mer! 🙂 Och sen följer det ju med söta tofflor som jag kan inte motså! 🙂

 • Matilda skriver:

  Skulle vilja vinna denna morgonrock för att min gamla försvann i flytten för över ett halvår sedan och har fortfarande inte införskaffat mig någon ny, den va himla söt oxå och ett par tofflor har jag inte heller. Tack för en inspirerande blogg!

 • Åsa skriver:

  Gick in i väggen av all jäkt och stress.
  Blev speedad och lite less.
  Behöver lära mig att ta det lugnt och mysa.
  I detta set skulle jag kunna sitta ner utan att frysa!

 • Cecilia skriver:

  För att jag älskar att vara hemma och mysa!

 • Mikaela skriver:

  Sjukt söt morgonrock. Skulle passa en som inte varit varm sen augusti, (dvs jag), perfekt! 🙂

 • Ebba Agert skriver:

  I januari flyttar jag till London. Ett London där klimatet är ungefär som här, men el är så dyrt att man värmer huset två timmar om dagen. Ett London där man har enkelglas i fönstren istället för dubbel som här hemma. Jag vill vinna så att jag kan överleva vintern och inte frysa ihjäl.
  Kram.

 • Elin Jönsson skriver:

  Med bebis hemma så går jag upp varje natt (ibland flera gånger) för att stoppa in nappen eller ge mat. Jag har ingen morgonrock utan får istället leta upp en tröja att trä över huvudet. En mysig morgonrock och härliga tofflor hade gjort vaknätter och matstunderna mycket bättre. Jag hade längtat!

 • Johanna Vinsa Lundbäck skriver:

  Perfekt efter en härlig, varm dusch eller ett bastubad. Bara ta på sig morgonrocken och sätta sig i fåtöljen framför en brasa. Och tofflor går jag jämt med hemma, för vi har så golvkallt. Dock är inte mina tofflor (eller min morgonrock heller för den delen) något jag helst visar mig i alls, då de är ganska så fula. Det här var så gulligt, det hade varit helt perfekt 🙂

 • Louise skriver:

  Härligt kit som skulle vara perfekt när jag går upp 05 för att äta frukost innan jag går till jobbet. Så sött att man blir på gott humör också.

 • emma skriver:

  Vill vinna för att de skulle vara perfekt nu när jag snart ska ha mitt första barn och kommer vara hemma mycket och mysa 🙂

 • Lise-Lotte Larsdotter skriver:

  Detta vore den perfekta outfiten när jag på vintern vill hemmamysa och slippa frysa. Älskar rosa by the way så jag skulle bli en mycket lycklig tjej!

 • Emily Sandberg skriver:

  I’ll keep it short and simple: för att jag älskar att mysa helt enkelt och jul är den mysigaste tiden på året! Denna skulle jag glida runt i dagen lång och bara njuuuuta! Kram.

 • Victoria Holmqvist skriver:

  Jag skulle känna mig otrolig fin i denna söta morgonrock, tillskillnad från alla andra fula, bylstiga myskläder som jag har! 🙂

 • Decibel skriver:

  Jag älskar att göra varje dag speciell,
  något som lättast görs med enkla medel.
  Kaffet om morgonen är rituell, men
  inte om den dricks i favoritens lyxmugg i pastell.

  En hård lång onsdag kanske tar ut sin rätt,
  den fortsätter sedan med disk och tvätt,
  men jag avslutar den på mitt eget sätt!

  Alkoholfritt bubbel från hemköp har legat kyld
  i ett champagneglas har man gjort en veckodag till guld!

  Men det är nog så dags att något förändra,
  Från kök till morgon-tv vill jag i rosa morgonrock vandra,
  hittills går jag klädd i tunna och gamla myskläder.
  Vare sig väder vill jag klä mig varm och lätt som en fjäder.

  Den får helst vara rosa med hjärtan, tillhörande tofflor och gosig!
  Om rimmet ger vinst är jag helg som veckodag’s morgon alltid tjusig!

  Mvh/ Decibel Sandstedt ([email protected]) ! =) <3

 • Julia skriver:

  Ärligt talat så hade jag tänkt att detta skulle gå till min frusna mamma om jag vann. Hon fryser hela dagarna och jag vill gärna göra något åt det , fast med stil. Som denna snygga morgonrocken och tofflorna. Skulle betyda oerhört mycket.

 • Annie Jonsson skriver:

  I jul kommer jag unna mig många ”ta hand om mig själv-dagar” då det varit mycket senaste halvåret! Lyxigast effekt blir det ju dock med detta fantastiska kit!
  [email protected]

 • Sanna skriver:

  Det skulle jag vilja mysa runt i när jag fryset. Jag har börjat frysa massa nu när jag har börjat gå ner i vikt.

 • Anette Eriksson skriver:

  Ett kit sött som sockervadd
  i det gör jag mig gärna hemmastadd
  Och det är ju viktigt att hålla sig varm
  om både fötter och barm

 • Malin - MalinBelle.com skriver:

  Något mjukt och gosigt vill vi alla ha,

  denna kan jag efter badet på mig ta.
  Om det dessutom kallt om fötterna är,
  kan jag ta på mig tofflorna här!

  MalinBelle(a)hotmail.com

 • Gerdan skriver:

  Denna dress är ju alldeles som gjord för mig

  en glad men lite vinterblek och tröttkörd tjej
  i jul vill jag relaxa, bara njuta och mysa
  i detta mjuka go’a set kan jag inte frysa!

 • Amira skriver:

  Hej rebecca,

  Jag vill vinna för att min familj inte firar jul i år pga att vi kommer att sitta i sjukhuset och vänta på avgörande nyheter om en familjemedlem som är sjuk. Detta har tagit på oss väldigt hårt. Jag vill vinna dessa mysiga kläderna för att ge de till min syster när hon är i sjukhuset. Tror att det kommer pigga upp henne, istället för de tråkiga, vita sjukhuskläderna.

  Många kramar, Amira

 • Sandra skriver:

  Åh, jag skulle vilja vinna dessa plagg bara för att jag
  Blir så jäkla snål när det gäller mig själv till jul. Har
  Petat på denna morgonrock flera ggr men ett köp har liksom
  Inte blivit av!

  Mail: [email protected]

 • Tess skriver:

  Jag skulle helt enkelt bli så där galet super jätteglad om jag vann.

  Kramisar & God Jul
  önskar Tess

 • Åse skriver:

  Jag tycker Sanna här nedan eller jag borde vinna, jag fryser också som bara den för att jag håller på att gå ner i vikt. Och de är så bedårande, dessa. Jag är inte särskilt ”tjejjig” av min så det känns som ett statement nästan att lounga runt i fluffigt babyrosa! Älskar!!

 • Caroline Andersson skriver:

  För att jag älskar mysiga morgonrockar, dock har min krympt i tvätten och sitter inte speciellt bra. Men bättre plagg än dessa plagg är svårare att hitta när man har vakna nätter med barnen eller tidiga mornar. Jag antar att jag har en hel del sådana framför mig nu igen när barn nr 2 kommer 😉

 • Frida skriver:

  Åh vilken rolig lucka!

  Jag skulle vilja vinna morgonrocken och tofflorna för att jag alltid är så frusen och för att jag har försökt att hitta en fluffig, mysig morgonrock som den på bilden men inte hittat en som jag skulle kunna tänka mig, men denna var ju ursöt. Skulle bli superglad om jag vann! Kraam!:)

 • Joakim skriver:

  Jag skulle ge denna fina morgonrock och tofflor till mitt älskade hjärta. Att morgonrocken är fylld av hjärtan är därför passande. Hon är värd att dagligen få mysa loss!

 • Johanna skriver:

  Enfrysen mamma har jag, och lite extra värme skulle göra henne glad

 • Elin skriver:

  Jag vill vinna för att jag älskar myskläder till vintern. Det är det bästa som finns när man sitter framför brasan i sköna tofflor och morgonrock. En morgonrock står högt upp på min önskelista i år för min gamla har blivit för liten. Så att få en här vore perfekt!

 • Lackert skriver:

  Skulle passa perfekt med mina rosa pyjamasbyxor, är så frusen av mej och detta skulle bli varmt och mysigt

 • Linn Aastrup skriver:

  Jag ska vinna för att jag har tävlat i cirka 8 julkalendrar per dag men jag vinner alldrig så om jag skulle vinna skulle jag bli överlycklig
  [email protected]

 • annsofi skriver:

  Å så rosa sött
  det bill jag somna i när jag e trött…

 • Jennie skriver:

  Åhh har velat ha såna mysiga fluffiga inneskor en evighet!! Perfekt för vintermys i soffan

 • ing-marie skriver:

  Men vilken mysig juklapp till bästa syrran. Hoppas.

 • Nina skriver:

  Nu har jag och min dotter plötsligt samma storlek! Vart tar tiden vägen… Gissar att det skulle bli full fajt om dessa ljuva saker! Fast den fajten tar jag gärna…

 • Karin D skriver:

  Min bb-väska är under packning och det här mysiga kittet skulle passa perfekt under de första dagarna på SÖS med den lilla tokiga bebisen som bor i min mage!

 • Lotta skriver:

  Jag vill vinna denna klapp så jag bara kan mysa och ha det skönt.

 • Felicia Persson skriver:

  Skulle verkligen behöva en mysig morgonrock och ett par sköna tofflor att gosa in mig i!
  Jag fryser ALLTID och det är speciellt obehagligt nu på vintern när det är så himla kallt på morgonen, så det här skulle vara en perfekt liten julklapp :))

 • mikaela skriver:

  jag skulle behöva vinna det här eftersom min mamma alltid fryser och det här skulle vara perfekt present åt henne eftersom hon dessutom älskar rosa!

 • therese kunnas franzen skriver:

  Jag sover alltid näck, utan undantag. Skulle vara mysigt att ha en morgonrock att gosa in sig i och ett par tofflor på mornarna istället för att ta på sig kläder det första man gör på morgonen, tänk att få slippa jeans/leggins och strumpor när man är nyvaken och bara mysa runt en stund innan!

 • Malin Sandberg skriver:

  jag är oftast frusen av mig så skulle vara perfekt att ha en morgonrock och tofflor att mysa in sig i. 😀 [email protected]
  måste bara fråga vart färgar du håret och vilken färg har du i nu? 🙂 super snyggt! ;D

 • Erika Alexandersson skriver:

  Jag är expert på att försova mig på mornarna, senast jag gjorde det var i fredags. Jag brukar tänka, eftersom det är så kallt på morgonen – jag snoozar en gång till sen kliver jag upp – och sen slutar det med att jag försover mig. Med dessa varma och mysiga skulle det inte längre vara något problem, då skulle jag kunna dra på mig dessa och sedan kliva upp 🙂

 • Anna L skriver:

  Att få såsa omkring och ha det bra och ta lite sköna dansmoves i denna outfit tycker jag låter som en skön jul!

 • A-M skriver:

  Åh, har lyckats dra på mig en ordentlig förkylning. Sitter hemma med feberfrossa och halsont, dessa skulle vara perfekta att mysa i – kry eller sjuk! Har dålig blodcirkulation så dessa skulle nog lyckas hålla mig varm 🙂

 • nellie skriver:

  Skulle jag vinna denna trevliga lucka skulle jag ge bort det till min mormor. Hon älskar att gå runt i myskläder, speciellt morgontofflor och denna färgen hade passat henne perfekt!!
  Håller tummarna:)

 • marie skriver:

  Detta kit hade varit perfekt till mig som är så frusen av mig. Tänk att sitta med detta på sig en snöig kall decemberdag och bara dricka varm choklad, helt underbart!

 • Helena Lindgren skriver:

  Jag är alltid så frusen på morgonen sätter alltid på mig en tjocktröja men vill hellre ha en mysog morgonock och söta tofflor.

 • Art By Tina/trueborn.blogg.se skriver:

  Jag har lagt hur många timmar som helst på att deltaga i olika julkalendrar på nätet – någongång måste det väl bli min tur? Dessutom skulle jag skänka gåvan till min söta mormor för hon är mycket mer frusen av sig än vad jag är. Tina Axelsson, [email protected]

 • Terese Andersson skriver:

  Vore så himla mysigt att ta ett bad och sedan mysa ner mig i denna fina morgonrock och gosiga skor! Skulle utan tvekan använts väl här hemma!

 • Spacegirl skriver:

  Jag vill vinna därför att det är ett så fint & mysigt kit som jag mer än gärna skulle krypa in i efter badet och strosa runt i här hemma.

 • Corina Måbring Cadbrand skriver:

  För att jag är en gosig mjukis människa. Älskar sköna mjukis kläder, är jag ledig bekommer det inte mig att gå runt i mina oversize sovtröjor en hel dag och bara gotta mig. Detta var ett sött kit som ser jätteskönt ut, och hade med detta kunnat få fortsätta min gosiga vardag fast med lite mer stil 😉

 • Jonna skriver:

  För att för ett litet tag sen så.. skulle jag tvätta min morgonrock.. Problemet var att min nya iphone 5 låg tydligen i fickan på morgonrocken. Så inte nog med att jag hade tvättat sönder min mobiltelefon, och haft sönder min pojkväns tvättmaskin så blev jag även en morgonrock fattigare. -.-

 • Melonia skriver:

  På mina tofflor tittar stortårna ut och min morgonrock så trött och sliten är.
  Det vore hög tid att dessa kastas ut och att jag i ett nytt och fint kit från Cubus mig klär!

 • Lisa skriver:

  Detta skulle jag vilja vinna till min bästis, hon ger alltid bort så fina presenter. Skulle vara så himla kul att få ge detta till henne 🙂

 • tracy skriver:

  jag vill vinna därför att jag hade en otroligt stressig höst och jag längtar efter att kunna slappna av i jul med mysiga filmer och mängder av te!

 • mia skriver:

  Tillbringar vintern i norra lapland, en snygg mys outfit hade helt klart värmt i kylan.

  Mia Nilsson
  [email protected]

 • Ana Nordlander Lund skriver:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag vill ge detta till min dotter. Hon förväntar sig nog ingen julklapp alls, så därför skulle det vara superkul att överraska henne med detta fina julpaket! 🙂

 • Sophie skriver:

  Om jag vann de fina mysplaggen skulle jag ge dem till mig själv i julklapp! Tomten kommer nog inte med så mycket i år är jag rädd: Han har så många andra att tänka på!

 • Linda skriver:

  Åh så mysiga och jag älskar rosa så dessa skulle jag vilja att de ligger under granen på julafton och väntar på mig så jag håller mig varm i vinter, fryser så himla lätt den här årstiden.

 • anna hägg skriver:

  varm och snygg,
  och i rosa känner jag mig trygg 🙂

 • Frida skriver:

  Okej…nu tror jag att jag precis dog söthetsdöden! Den där morgonrocken är ju helt jäkla bedårande och tofflorna ser ju bara för sköna ut. Hade typ dödat för att få mysa runt i den där outfiten nu till jul! Det finns ju inget bättre än att kura upp sig i soffan med en stor kopp varm choklad, kanske en lussebulle eller två, samtidigt som man kollar på någon grym film eller serie. Att dessutom få ha något så fint på sig samtidigt vore pricken över i:et. Då hade jag kunnat gå i ide hela vintern och inte sätta min fot utanför dörren förrän lagom till påsk!

 • Sara Karlsson skriver:

  Vill känna mig fin helt enkelt – den jag har nu är jättesunkig efter att ha blivit nersölad med babismat!

 • Millah skriver:

  Jag skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska pris då jag är så frysen av mig efter jobbet. Efter allt bus med dottern efter jobbet får en att vilja ta det lungt och bara koppla av i soffan.
  Och det vore så mysigt att ha en fin och skön morgonrok + tofflor att kunna snosa runt i.
  Massa kramar // Millah – frusen norrlänning
  [email protected]

 • Katarina skriver:

  Frusen av mig är jag och det finns inget härligare än att gosa in sig i en varm och skön morgonrock och dra på tofflorna. Och dessa är ju dessutom supersnygga också och det skulle passa ypperligt att vinna då både morgonrocken och tofflorna som jag har idag börjar vara helt utnötta och inte alls varma och sköna
  Katarina- [email protected]

 • tova skriver:

  Åh! rosa är nog mitt naturliga tillstånd

 • Tia skriver:

  Hej! En underbar morgonrock till min dotter så tar jag tofflorna själv, då jag alltid har iskalla fötter. Ha en fin dag!

 • Denise skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att mina tofflor precis gått sönder och så önskar sig min mamma en ny morgonrock. Perfekta kombon!

 • Felicia skriver:

  Åh jag skulle ge båda två till min bästa kompis! Hon önskar sig ett par tofflor och dessa var sjukt söta! Hon är väldigt tjejig i stilen och jag vet att hon skulle älska både morgonrocken och tofflorna. Det skulle verkligen vara superkul att få överraska henne med en sån här bra julklapp!

 • My skriver:

  Jag skulle vilja vinna vinna för jag behöver något att mysa runt i på morgonen 🙂 här är så kallt hemma 🙂 hoppas på turen nu då 🙂

 • Linnéa skriver:

  Jag vill vinna eftersom jag (tyvärr) måste spendera en hel tid hemma. Därför blir min vardagsklädsel väldigt ofta någonting mysigt och mjukt, men tyvärr inte speciellt snyggt. Jag skulle vilja vinna för att känna mig lite fin hemma, samtidigt vara bekväm och skönt klädd.

  Kram

 • Kristina skriver:

  Skulle nog va superkul att ge bort dessa till min barndomsvän som hjälpt mig genom livet rätt så mycket, som ett tack menar jag då :). Alltid roligt att ge något som man kan gå & mysa runt i på morgonen samt att känna sig bekväm 🙂 Kristina, [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.