B L A C K

PicMonkey Collage 6070

PicMonkey Collage 07070Processed with VSCOcam with f2 presetIMG_0087copy

 

Här kommer hela outfiten som jag visade en liten sneak på igår. All in on all black! Hoppas ni gillar det? Nu sitter vi i bilen påväg hem från Stockholm, vi har haft en kanon helg med massor utav mys, shopping, julmarknad, hotellvistelse och avslutade med att se hockey Brynäs-Aik och Brynäs vann med 8-1 tackarr, första matchen jag ser och då levererade dom haha. Ska nog sova en blund innan vi är hemma, är helt slut! Pusssssss. pics: Julia Hansson

dress_zara / jacket_h&m man / fur_h&m / shades_lespecs / bag_ginatricot / shoes_henrykole /

-Here is the outfit i show you a sneek on yesterday. Hope you like it!

0

1 reaktion på “B L A C K”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *