LOVE LACE

IMG_1295Skärmavbild 2013-12-10 kl. 10.25.46IMG_1293

 

Vi startar tisdagen med en spetsbh, denna fina blev min förra veckan. Spanat in liknande länge men på Monki hittade jaag det som söktes, så fin. Jag kommer bära den under lite urringade bas-tröjor för att skapa en mer intressant look. Det är de där små detaljerna som gör det 150 kr och den är din. Nu ska jag dra till gymmet och svettas som aldrig förr. Det var cirka en vecka sedan jag träna, jag har haft en tuff och jobbig vecka därav behövde jag bara vara och inte känna någon stress eller press. Min älskade PT fick mig verkligen att lugna ner mig och faktiskt lyssna på kroppen. Bästa han! Hoppas på att hitta orken, kraften och peppen denna vecka, så jag är på banan igen.

– New black lace bra from Monki, so beautiful. Perfect detail under basic tees. 

0

1 reaktion på “LOVE LACE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.