NUDE

IMG_3597

IMG_3599

 

IMG_3610

IMG_3602IMG_3619

 

Idag var jag på Parfymeri1 och gjorde om mina naglar, idag körde vi på ännu mer spetsiga ala mandelformade. Jag valde att göra de lite ”mjölkiga” off white med lite roséglitter på ringfingrarna. Emma är så himla duktig! För er som också vill få fina naglar till jul och nyår? Uppge REBFRE så får ni 15% på hela behandlingen. Naglarna ä väldigt starka och håller bra, jag har varit supernöjd med dem. Då ska tilläggas att jag nästan varje dag håller på med paket, klockor, pillar, byter batteri osv. Ändå går det att ha så fina och långa naglar. Tack snälla Emma!

 

– Todays nails, nude and roséglitter. I love it!

0

1 reaktion på “NUDE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.