LADY IN PINK

PicMonkey Collage588

IMG_1269 5453

PicMonkey Collage 696

IMG_1269PicMonkey Collage 447

IMG_1270

 

Sorry babes! Jag kom precis hem, så har därför inte kunnat lägga upp bilderna förens nu. Jag har varit på adventsmys med fina vänner, julbakat, pysslat, ätit middag och druckit glögg samt sett julkalendern med dem små. Så mysigt, snacka om perfekt söndag denna snöiga dag. Nu är det snart dags att sova, imorgon väntas både jobb, radio och möte. Ni har väl inte glömt att jag är East fm’s modereporter? Varannan måndag är jag där och snackar mode och tjötar om annat härligt. Imorgon är det fokus på jul och nyår. Glöm inte det! Ni kan även ställa frågor kring mode? Så svarar jag på de i radion. Kommentera här med din fråga eller på min mail. För er som inte bor i närheten, kan niladda ner appen ”Eastfm” Så kan ni också höra. Klockan 08.30 är vi live.

pants_monki / knit_ginatricot / coat_imso / shoes_nelly / bag_bershka / sunnies_lespecs

– Sorry Babes! Finally i can post this pictures. I have spend this sunday with lovely friends we have had a cosy ”christmas” sunday. So perfect! Now it’s time for bed, tomorrow i have alot to do, meeting, radio and work. Talk to you tomorrow.

0

3 reaktioner på “LADY IN PINK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.