instagram, i love you.

20131207-170644.jpg 20131207-170708.jpg 20131207-170919.jpg

Här är de senaste bilderna från min instagram @rebfre <3 där bjuder jag på lite mer snapshots från vardagen, modebilder och inspiration. Nu har kag preci slutat jobbet, är helt slut. Ikväll blir det att bara mysa hos min pojkväns familj. Basta och äta en god middag, precis vad jag behöver. Hoppas allani får en fantastisk lördag! Så hörs vi imorgon med en ny lucka, dagen och lite annat. Puss på er!

0

2 reaktioner på “instagram, i love you.”

  • Pernilla skriver:

    Hej!
    Jag har sett i tidigare inlägg att du har två vita fjäderplymer i en vas. Vart har du hittat dom? Letar ihjäl mig! 🙂 tack!

  • Ida skriver:

    Vart har du köpte den svarta ”håriga” jackan? Har letat som en galning efter en men hittar bara bruna! Du skulle hjälpa mig så mycket om du svarade 🙂
    Förresten, du ger gaalet med inspiration! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *