Lucka nr 6: Jimmy Choo parfym från Parfymeri1

Skärmavbild 2013-12-02 kl. 12.18.27

 

Idag mina fina vänner är det dags för lucka nummer sex, bakom den luckan så gömmer sig en parfym och inte heller vilken som helst utan en från Jimmy Choo Eau de parfum 40 ml värd 495:- från salongen Parfymeri1 som ligger här i Norrköping. Det är där jag går och gör mina fina naglar. Jag har själv denna parfym och den luktar så gott. Passar inte doften dig? Var med och tävla ändå och vinn den till syrran, mamma, bästa vännen eller flickvännen? Jag blir så glad när jag ser att det är så många som deltar i tävlingen. Känns superroligt att verkligen se att ni uppskattar detta. Även roligt att se att många tycker luckorna bara blir bättre och bättre.

För att vara med och tävla i dagens lucka ska du:

– Följa @parfymeri1 på instagram och gilla deras facebook

Lycka till fina ni! <3

Vinnaren är: Christina Frisberg! Stort grattis!

 

0

59 reaktioner på “Lucka nr 6: Jimmy Choo parfym från Parfymeri1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.