LADY IN RED

7000

Hallå där finisar <3 Som ni vet hatar ju jag att lägga upp kassa mobilbilder, eftersom bilderna md kameran inte blev något bra. Så ville jag ändå lägga upp dessa. För det var så otroligt många som frågade vart de var ifrån. Detta är alltså ingen klänning, utan en kjol och ett linne jag satt ihop. Båda kommer ifrån Ginatricot. Hade på mig detta igår då det var julbord med kollegorna. Ska se om jag kan ta lite bättre bilder på denna outfit snart. Vi hörs lite senare med dagens lucka och lite annat. Puss på er!

– Hello Sweethearts. Sorry for this bad iphonepictures, but i want ti show my new top and skirt from Ginatricot. I like to wear it together. 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.