C H U N K Y

IMG_114557584343PicMonkey CollageIMG_1151PicMonkey Collage 6463

IMG_1153
Hej mina hjärtan! Jag känner mig fortfarande inte på topp, det mesta känns skit. Här är dagens outfit iallafall, hann bara fota dessa bilder lite snabbt förut innan det blev svinmörkt. Hoppas ni gillar dem ändå, dessa chunkybeanies älskar jag verkligen, så sjukt mysiga och fina. Så fint när de är så hängande, införskaffade mig även en i svart också. Den får ni snart se i en outfit. Nu ska jag ta ett bad och försöka få tankarna på annat <3 Glöm inte hur bra ni är.

pants_jc old / tee_weekday / shirt_cheapmonday / jacket_monki old / hat_h&m trend / bag_ahlens / 

Today’s look, pink and grey. I love this chunky beanies, so comfy and cool. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.