LIGHT PINK

IMG_1092

PicMonkey Collage pinkiIMG_1096

PicMonkey Collage 6090 IMG_1067

 

Igår fick jag med mig denna goding hem från Ginatricot, jag har fastnat lite extra för ljusrosa tycker det blir en sådan fin kontrast till mitt mörka hår. Jag valde att ta Strl XL för att få en riktigt slapp känsla. Tänkte matcha den med mina ljusa jeans eller ett par grå jeans. Idag har jag satt på fjällarna här hemma på stolarna, det behövs ju i kylan. Plus att de ser mycket mysigare och finare ut. Puss på er!

– Pink dreams, i really love this baby pink color. This knit i found on Ginatricot. I pick Xl for a losy look. I think the color is nice to my hair.

0

9 reaktioner på “LIGHT PINK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.