BLACK & GREY

IMG_1032

Skärmavbild 2013-12-03 kl. 11.14.39IMG_1036

 

Svart och grått fick det bli idag. Idag kör jag på en lite enklare outfit, ibland är det enklaste det snyggaste. Ellerhur? Less is more .. Jag tänkte visa lite julklänningar lite senare? Det brukar ju uppskattas, föresten vad roligt att se att det är så otroligt många som deltar i julkalendern. Det känns bra, jag kan säga att den kommer bara bli bättre och bättre. Så håll utkik, titta in varje dag för att inte missa något. Ni får hela outfiten lite senare, puss på er!

Ph: Julia Hansson

– Sneak peek on todays look. Today i’m wearing black and grey. So simple, less is more right?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.