TOP OF THE ROOF

IMG_0682PicMonkey Collage 1IMG_0670IMG_0690IMG_0672PicMonkey Collage45IMG_0679IMG_0671

 

Hallå där söndag! Såhär har jag sett ut idag, ganska enkelt men enkelt kan ibland vara det snyggaste. Idag har jag mått som jag förtjänar om vi säger så haha. Vaknade väl runt 11.30, la mig i soffan ett tag och tittade på reprisen av  Så mycket bättre, sen tog jag en sväng på stan med mammi. Kom hem för ett tag sedan, har städat lite här hemma, tänt ljus i hela lägenheten och nu bakar jag bullar =) Snart kommer även mitt hjärta hem och då blir det söndagsmys. Vad gör ni ikväll?

turtleneck_h&m / skirt_pull&bear /jacket_h&m / overkneeboots_riverisland / sunnies_lespecs

Hello Sunday! This i my look today, simple but nice. Less is more, right? Now it’s cosy time with my boyfriend. Lovely sunday!

 

1

2 reaktioner på “TOP OF THE ROOF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.