NUDE NAILS

PicMonkey Collage 696933Processed with VSCOcam with f2 preset Skärmavbild 2013-11-23 kl. 13.29.54

I torsdags gjorde jag mina naglar hos Emma på Parfymeri1, jag är så galet nöjd. Hon är så duktig, nu var det ett tag sen jag gjorde naglar, men kände att det var dags nu igen. Denna gång valde jag lite mer mandelformade och nudefärgade med lite guld/rosé glitter på ringfingrarna. Tycker resultatet blev himla fint, Emma använder sig av Bio Sculpture, vilket är den bästa gelén tycker jag. Känns så underbart att ha nya och fräscha naglar. Har även fixat ett erbjudande till er för er som bor i Norrköping och runt omkring. Gör ni naglarnas hos Emma på Parfymeri1 på Drottninggatan 66 får ni 15% på en förlängning/förstärkning. Uppge bara: REBFRE Hur bra? Ni skådar ju Michael Kors plånboken ovan, tävlingen avslutas på måndag. Så passa på att delta i den.

– Last Thursday I did my nails on Parfymeri1.  I chose a little more almond shaped and nude colored with little of gold / rose glitter on the ring fingers. I love the resultat.

0

1 reaktion på “NUDE NAILS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.