I’ts all bout the beauty

 

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 12.38.11

Idag hittar ni mig i en bilaga i Svenska dagbladet, för er som inte har tillgång till tidningen. Kika inhär för att ladda ner tidningen ”Min hud” som pdf, så kan ni läsa artikeln där. Jag tillsammans med två andra bloggare Alexandra & Josefine fick chansen att testa lite produkter sedan recensera dessa. Jag har recenserat Footner, som är som sockor man trär på fötterna under en timma. Efter några dagar lossnar sedan sen all ”död” hud. Det var verkligen något som funkade, nu har jag lena babyfötter =) Kunde jag verkligen behöva, då jag inte varit en höjdare på att sköta mina kära små fötter haha. Det får det bli ändring på, generellt så måste jag bli bättre på allt som har med skönhet att göra. Jag var faktiskt och gjorde mina naglar igår, så de ska ni få se imorgon.

 

0

1 reaktion på “I’ts all bout the beauty”

  • Emelie skriver:

    Häftigt!! 😀 Roligt att det börjar gå så bra för dig! Du är så duktig!
    En grej jag tänkte på var bara att de hade formulerat sig så knasigt i texten, de skrev; ”Nu har jag fått lena babyfötter”, för jag antar att de menar ”Nu har jag fått babylena fötter”.. Du har ju inte fått babyfötter liksom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.