SURPRISE BABY!

PicMonkey Collage70970image (25)IMG_9799

 

Skärmavbild 2013-11-15 kl. 23.59.10

 

Jag var ju tvungen att ta dessa bilder haha, skapligt jobbigt jag hade det imorse med en kille som ställde 4636493 frågor haha. Han misstänkte litegrann, men eftersom jag räknat ut ungefär vilka frågor han tänkt ställa så hade jag rätt bra koll på vad jag skulle svara. Så jag fick han tillslut tro att vi faktiskt bara skulle iväg på en liten grej över dagen, så när jag röck undan bindeln på flygplatsen så var det en chockad, nervös och lycklig kille. Han blev superglad och trodde inte riktigt att de var sant, innan var han ju lite småsur eftersom han absolut inte gillar överraskningar. Men det var det värt, jag lyckades igen och han är så lurad. Kan inte hjälpa att jag tycker det är rätt härligt och roligt =) Nu ligger vi i vår svit och har det underbart. Imorgon väntas hotellfrukost och shopping på Oxford .. Ska visa er bilder på sviten imorgon, sjukt fin .. Det är typ som en lägenhet haha. Nu ska jag sova, så vi orkar springa runt hela dagen imorgon. Pusss!

– London here we come, here is some pictures from today wheni surprise my boyfriend. He don’t know that we going to London. He is so happy now, this gonna be awesome. Our suit at the hotel is fantastic, gonna show you pictures tomorrow ..

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.