B R O W N I E

brownPicMonkey Collage brownieIMG_9362copyPicMonkey Collage brunsIMG_9376copyIMG_9347copyPicMonkey Collage 79070IMG_9302copy 5663

Brunt, svart, creme och leoprint. Tycker det var en fin kombo tillsammans. Vilken tur att jag inte gjorde av mig jackan för något åt sedan. Tokgillar den nu, polotröjan köpte jag idag, tog en lite större storlek, ville ha den lite mer oversize gillar även att den är lite längre bak. Nu ska jag svira om och ta på mig en ännu varmare jacka, jag ska nämligen iväg med hjärtat och hans familj till Ekenäs slott för julmarknad. Hur mysigt? Älskart, gå runt och strosa i stor mysig jacka, vantar och mössa. Jag blir som ett litet barn när jag åker på sådant här. För ett par år sedan hade jag t.om en julkategori på bloggen, haha då hade det väl gått lite väl långt. Ni har en riktig julfantast här haha. Jag tar med kameran i allafall. Vi hörs senare ikväll! Photo:  Fina Julia

 

pants_imso / knit_lindex / jacket_lindex(old) / bag_zara / shoes_bikbok / sunnies_ur&penn

– Brown, black creme and leoprint. I like this combo together. And this jacket i found in my closet yesterday. So happy, because i like it alot. Today i bought this turtleneck in a oversize model, love cosy clothes.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.