GIVEAWAY FOR YOU DARLINGS

IMG_8827copySkärmavbild 2013-11-06 kl. 21.32.33

 

Nu är det äntligen dags för denna fantastiska tävlingen jag pratat om, tillsammans med STYLIGHT kommer jag tävla ut en Michael Kors plånbok. Hur fett är inte det? Jag har själv en, och det är den bästa plånboken någonsin. Älskar den, dels har den har massor utav kortfack men även också ett iphone/telefonfack, det är så smart. Jag hoppas ni gillar denna tävling? =) Jag tycker det är så roligt när jag får chansen att lotta ut fina grejer till er, för det är ju tack vare er jag har min blogg. Photo: Underbara Julia

För att tävla ska du:

– Bli medlem på STYLIGHT, där man har möjlighet att skapa looks och följa människor man gillar.

– Följa mig Rebfre

– Samt lägga upp en look/outfit

– Skriva här att du gjort det, tillsammans med ditt namn+ mail och du har chansen att vinna denna plånbok värd: 1395:-

0

23 reaktioner på “GIVEAWAY FOR YOU DARLINGS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.