because i have a good feeling

IMG_8417copy (1)

Skärmavbild 2013-11-12 kl. 21.27.26

Hallå fina ni! Ville mest säga hej, gillar denna bild så mycket. Den känns så härlig, precis sådär känner jag mig just nu. Jag har en bra känsla .. hihi. Ni vet tävlingen som jag pratade om? Nu kan jag meddela att imorgon kommer den upp på riktigt haha. Ska bli så roligt att få tävla ut något så fint till er, det är ni minst sagt värda. Jag har precis slängt i mig lite mat efter ett hårt intervallpass. Så härlig känsla i kroppen, när man är helt slut. Vi hörs imorgon med både dagens outfit, tävling och annat skoj =) Puss på er!

– Hello Sweethearts. I just want to say hey, i don’t have any pictures on todays outfit. But tomorrow i will show you nice outfit pictures. I’m so happy now and i have i good feeling in my body. Have a nice evening everyone!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.