WAKE ME UP

IMG_9383IMG_9406IMG_9354PicMonkey Collage wakeIMG_9368IMG_9355 wakke

Godmorgon älskade ni! Fredag, underbara fredag. Jag myser i en nybäddad säng med mina nya favoritstrumpor från h&m och min nya gosiga tröja från Fashionsin. Tyckte de var fina tilsammans. Tröjan är sådär fint hårig, vissa kan jag tycka ser lite trashiga ut men denna är fantastisk. Nu ska jag äta en god frukost och byta ut myskläderna mot träningskläder. Vi hörs senare!

-Godmorning sunshines. Lovely friday is here, and i’m still in bed in my new lovely socks from h&m and cosy knit from fashionsin. 

0

1 reaktion på “WAKE ME UP”

  • Frida Matsdotter skriver:

    Mysig morgon! Hoppas du fick en härligt träningspass senare och får en trevlig fredagskväll 🙂
    //Frida
    Matsdotter.shapemeup.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *