FLUFF

PicMonkey Collage pinkIMG_8518copyIMG_8539copyIMG_8517copy

 

FLUFFY FLUFF! Idag invigdes min finaste jacka, kan vara ett utav mina bäst köp. Det var t.om en som sa till mig på stan, gud vilken fin jacka man blir helt lycklig av att se den. Så sant, man blir faktiskt det. Så fin. Som sagt idag har varit en hektisk dag med massor jobb och annat. Har varit effektiv, sprang nämligen ut på lunchen och fotade dessa hihi. De fina bilderna har Julia tagit såklart! Nu ska jag och hjärtat åka ut till Pappsen och mysa sönder, se på idol och äta tacos som resten av Sverige haha. Imorgon väntas party med brudarna!

-Finally i wear my new lovely jacket, oh its so beautiful. Best buy ever! Today i have been alot of busy. So much to do, but fun. Now it’s time for cosy-time with my other half and my family. Have a nice friday!

0

6 reaktioner på “FLUFF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.