L I M E

IMG_851268PicMonkey Collage 89698IMG_8523PicMonkey Collage rwr3IMG_8526

Hallå där! Jag kom precis hem, har varit i Linköping hela dagen med Maria vi har fikat, strosat runt och shoppat. Fick med mig en hel del fint hem, vad får ni se lite senare. Perfekt syssla denna gråa och tråkiga dag. Så outfiten fick bli enkel och bekväm. När vi satt på tåget påväg hem så kände vi både att vi var lite sugna på utgång. Så nu ska jag laga middag och svira om till klänning och klackar. Ha en fin lördag!

pants_imso / tee_cubus / shoes_nelly/ jacket_ablickfornly / vest_romwe / shoes_nelly / bag_zara /beanie_asos /

0

2 reaktioner på “L I M E”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.