HELLO BROWNIE!

Skärmavbild 2013-10-23 kl. 20.25.50Skärmavbild 2013-10-23 kl. 20.27.11IMG_83597Skärmavbild 2013-10-23 kl. 20.26.47Skärmavbild 2013-10-23 kl. 20.26.30IMG_8347IMG_8356IMG_8354IMG_8358

Här har ni resultatet av mitt nya hår, många utav er gissade faktiskt rätt. Det blev choklad/guld brunt med lite fina skiftningar. Jag är så sjukt nöjd med resultatet, jag har under ett tag velat färga brunt eftersom det var ett par år sen jag hade det, samt att när hösten/vintern kommer så blir man genast mer sugen på något mörkare. Så nu var det dags tänkte jag, dock ville jag verkligen inte ha en ”tråk” brun, utan en fin mustig brun, som inte var för mörk, och inte var för plain, inte för kopprig men ändå kopprig med liv i osv haha. Som ni förstår så hade jag verkligen en stark bild i huvudet hur det skulle bli, Bella tog in allt jag sa och verkligen förstod hur jag menade. När det var klart, var det precis som jag ville ha det. Hur grym är hon inte? Hon lyckas alltid! Med tanke på att mitt hår även var i massor olika blonda innan. Älskar skiftningarna hon lagt in i främre delen av håret, som bara kommer fram ibland.  Tack grymma Bella på Barberarn. Skulle vara roligt att höra vad ni tycker? Gillar ni förändringen?

– Today i was on the hairdresser Bella at Barberarn, she is amazing. She also make me so happy and the hair always looks so good. What do you think about this brown color? Do you like it? I love it!

0

11 reaktioner på “HELLO BROWNIE!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.