EVERYDAY

IMG_4814797089PicMonkey CollageIMG_4815IMG_4796IMG_8211copyIMG_4846PicMonkey Collage79IMG_4845 IMG_481479707897+

 

Hej Finisar! Kom hem ganska nyligen, har som sagt och mött upp fina Julia, vi trotsade vädret och gav oss ut och fotade ändå. Först satte vi och fika på Café Kuriosa och bara myste med chai-te och pratade om allt och inget, sedan fotade vi litegranna. Vi hann med två outfits idag, passade på när det var så fint ljus. Jag hade även med min kamera idag och fotade lite under tiden, tänkte att det kan vara lite roligt med lite ”vardags” bilder. Jag gillar bilden när jag står och byter om mitt i stan haha, vad gör man inte för bloggen? (; Gillar ni sådana här inlägg?

– Hello Sweeties! Here is some snapshots from today. I meet up Julia for take som photos and after that we take a cup coffee on a cosy café.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.