NEWHAM08

IMG_4745 7900PicMonkey CollageewhamPicMonkey Collage 5837053IMG_4763 IMG_4751

 

Skjorta är egentligen inte min grej men kände att det genast blev lite mer jag genom att slänga över en slapp sportig sweater och bomberjackan. Gillar kontrasterna mellan det lite mer classy tillsammans till det mer slappa och sportiga. Nu när det börjar bli lite kallare får man bära byxor under stövlarna, inte lika fint som med bara ben men fortfarande snyggt. Nu ska jag beta av lite jobb, vi hörs senare. Pussssss!

pants_h&m / shirt_ralphlauren / sweater_newyorker / jacket_bikbok/ shoes_riverisland /bag_romwe

I like this combo, classy and sporty. Shirt is not my type, but with a sporty sweater and a bomberjacket it looks more chill and sporty. I love the contrasts, now it’s time for work, talk to you later sweethearts.

0

2 reaktioner på “NEWHAM08”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *