IN HER LEOCOAT

IMG_8076copy

PicMonkey Collage 979070IMG_8051copyIMG_8039copyIMG_8079copy

Här är den, mina nya fina leo-kappa. Så snygg att jag dör lite, gillar att den är i fuskpäls och sådär gosig samtidigt som leomönstret är så fint. Ville mest visa hur jackan såg ut på, en ny favorit! Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska ut till Henkes föräldrar på middag och mys. Så trevligt! Pics by: Julia Hansson

Coat_Imso / Top_Weekday / Pants_Ginatricot / Shoes_Drmartens / Beanie_Kimstore

Here it is, my new lovely coat from Imso. So cool and edgy. The leoprint has the perfect color and patterned. I just want to show you my jacket on. Now it’s time for dinner with my boyfriends family, so cosy.

 

0

5 reaktioner på “IN HER LEOCOAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.