FRIDAY MORNING

IMG_4455_edited-1IMG_4493PicMonkey Collage 780IMG_4522 IMG_4509_edited-2IMG_4502

Godmorgon mina hjärtan! Hoppas ni haft en härlig morgon? Såhär har min morgon sett ut, ätit en god fredagsfrukost, läst chic, hängt på instagram och bara myst. Jag älskar fredagar, lätt bästa dagen i veckan. Det är något speciellt med den dagen, jag blir glad i hela kroppen framförallt när jag är ledig också =) Föresten ovan skymtar ni mina nya kudde ”love”, ny tavla och ny stol. Snart kommer inrednings inlägget ”at my home” del två upp. Ha en underbar fredag!

– Goodmorning sweethearts! Hope all of you have had a great morning? This i my morning, a lovely friday-breakfast, read chic magazine and hung on instagram. Here is  my new pillow ”love” and my new chair, love it. Friday is the best day in week, right? Have a wonderful friday =)

 

0

3 reaktioner på “FRIDAY MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.