WHITE

IMG_4109 789PicMonkey Collage 7879IMG_4139PicMonkey Collage 676779IMG_4145IMG_4140IMG_4126

Dagens outfit fick bestå av vitt och svart. Gillar verkligen denna beanie, den är perfekt i modellen och sitter väldigt bra. Ska nog köpa mig en till fast i annan färg, som sagt mössor kan man inte ha för mycket av. Idag har jag fixat med lite jobb samt lagt upp massor kläder på min insta bloppis @rebfresbloppis. Så in och kika om det är något ni vill ha. Nu blir det att åka och storhandla sen mysa framför tvn, det är så kallt, mörkt och ruggigt idag. En riktigt sitta inne och mysa väder. Juste har en fet tävling pågång, håll utkik!

pants_imso / jacket_h&m trend / beanie_cubus / sweater_pull&bear / sunnies_primark / bag_zara 

Todays outfit look like this. I really like my new beanie, so comfy. I think i have to buy one more, in another color. I can’t get enough of beanies.  A big lovely competition gonna came up, so check out the blog later.

0

3 reaktioner på “WHITE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.