Light me up in the darkness

IMG_4214IMG_4212PicMonkey Collage 899IMG_4170IMG_4158_edited-1PicMonkey Collage lightIMG_42147

Har haft en supermysig kväll med hemmabakad nyttig glutengfri pizza och tända ljus i hela lägenheten. Det bästa med hösten måste ju ändå vara all ljus man får tända, älskar att tända ljus. Så mysigt och det känns genast så hemtrevligt. Ovan ser ni lite av favvoljusen .. Tycker det är så fint att ha olika ljus i vår kakelugn. Tyckte även det blev lite fint att sätta ljus i Jack Daniel’s flaskan. Ta vara på gamla flaskor och sätt ljus i, blir himla fint.

– So cosy evening, the apartment is full of candles. I love the feeling!

1

1 reaktion på “Light me up in the darkness”

  • Sara skriver:

    Fick häromdagen en lysande idé (ordvits hehe) att sätta glödlampa i en vanlig ljusstake för stearinljus, och ser nu att du har exakt den grejen hos dig! 🙂 Är det ett DIY-projekt eller går det att köpa färdiga? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *