LOVELY FUR

PicMonkey Collage yioIMG_4096

 

Hej Finisar! Hoppas ni haft en underbar söndag? Jag ville mest visa er mina jacka, för er som följer mig på instagram: @rebfre vet att jag redan lagt fingrarna på denna goding. Jag säger bara hejvärldensgosigastejacka, jag vill typ bo i den hela hösten och vintern. Så mysig, man känner sig som en liten eskimå haha. Jag kunde som sagt inte hålla mig, utan det blev ett köp och ett väldigt bra sådan. Helnöjd! Ni ska få se även längre fram hur jag mer tänkt matcha den =) Nu ska jag äta proteinbollar dricka vitaminwell och se på film med hjärtat. Vi hörs imorgon!

Pants_ginatricot / shoes_skopunkten / jacket_monki / shades_bikbok

Hello my beautiful! Hope all of you have had a wonderful sunday? I will just show you my new fur, i love it. So nice and cosy. You find the jacket at Monki.

0

3 reaktioner på “LOVELY FUR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *