B.E.A.N.I.E.S

Skärmavbild 2013-10-10 kl. 01.18.44

 

Skärmavbild 2013-10-10 kl. 01.20.40Som ni vet älskar jag mössor, fördelen med att vi går åt det kallare tider att man kan bära mössa ännu mer. Klart man kan bära det på sommaren, men blir lite väl varmt haha. Jag tycker att en mössa eller huvudbonad kan piffa upp en hel outfit. Plus att det väldigt skönt att slippa fixa håret, bara slänga på mössan. Är väldigt sugen på den rosa och den från Boy london. Om Jag känner mig rätt, så lär jag inom ett par veckor ha handlat på mig en hel del. Mössor kan man inte ha för mycket av! Redan handlat tre stycken på en vecka haha .. Ska nog även upp på vinden och rota fram förra årets. Vad tycker ni om mössor? Använder ni mössa ofta?

1. Kimstore 2. JFR 3. Ginatricot 4. Lindex 5. Modekungen 6. JFR 7. Boy London 8. Riverisland

It’s beanie time. Above you can se my favorites hats right now. I really want the pink and the Boy London hat. So cool! What do you think about beanies? Do you like it?

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.