HELLO OCTOBER

IMG_7675copyPicMonkey Collage checkredIMG_7650copyIMG_7667copyPicMonkey Collage autmn

Nu har jag fått bilderna av Julia, körde på rutigt och rutigt igår. Tycker det är fint att matcha det tillsammans om gör det på rätt sätt. Utan att det blir för mycket liksom, hur fin är inte den svenska hösten? Älskar alla färger och fina löv som ligger på backen. Igår var det typ världens underbaraste höstdag med 18 grader, tänk att kunna gå i bara skinnjacka utan att frysa är ju underbart. Nu ska jag sticka iväg och träna, har ju sex pass denna vecka att köra. Så lika bra att beta av (; Vi hörs senare!

Ph: Julia Hansson Pant_Primark / top_Pull&Bear / Scarf_Ginatricot / Jacket_AblickforNLYtrend / shoes_skopunkten / bag_Nelly /Hat_bikbok /

– Finally i get the pictures of my outfit from Julia. Checkered and checkered together, i think it’s a nice combo. And how beautiful is the swedish autumn? I love it, the colors on the leafs is amazing. Now it’s time for workout, talk to you later!

0

2 reaktioner på “HELLO OCTOBER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.