SAFIRA JACKET

Skärmavbild 2013-10-07 kl. 21.22.17

Åh jag har så svårt för att låta bli att köpa jackor .. Hur fin är inte denna jacka? Den känns lite Rebecca. Så himla mysig också, älskar att den har luva. Dock har jag en hel del jackor, men samtidigt fick jag många sålda på bloppisen med och har en rabattkupong på Monki på 25% som går ut snart.. Jag borde slå till haha, eller? Den finns även i svart med för er som vill ha en diskretare. Jag tycker dock denna är lite roligare och gillar ju jackor som sticker ut lite. Vad tycker ni? Ska jag? Ska jag inte?

– This jacket from Monki is amazing, but i have alot of jackets now. What do you think? Buy or not buy? 

0

2 reaktioner på “SAFIRA JACKET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.