Bloppis @ Somewear&Friends

IMG_3828IMG_3823IMG_3837IMG_3821IMG_3834IMG_3863IMG_3865IMG_3873

 

Tack för idag alla fina! Så sjukt roligt att det var så många som tittade förbi, det var helt proppat där ett tag. Så himla gulliga ni är som även kommer fram och pratar och vill ta kort. Vilka fina läsare man har <3  Skicka gärna bilder som vi tog tillsammans, sånt är alltid roligt att ha =) Trevligt att hänga lite med Julia, Julia & Hanna med. För alla er som faktiskt inte kunna komma idag, så lägger jag upp de jag har kvar på min bloppis-instagram: @rebfresbloppis, där säljer jag massor fina plagg. Nu ska jag mysa lite här hemma innan det är dags för dagens träningspass. Vi hörs senare, puss!

– Thank to all of you who came today, so fun. Here is some pictures from today. Thanks to all my readers, you are so sweet and wonderful!

0

1 reaktion på “Bloppis @ Somewear&Friends”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.