PINK HOLIC

Skärmavbild 2013-10-05 kl. 01.14.35

 

Pink is back. Det har väl aldrig varit så mycket rosa som det är just nu, ska du satsa på en färg denna säsong och vara helrätt, så är det definitivt rosa du ska bära. Jag är inte så rosa av mig, kan dock tycka det är väldigt fint med något i rosa, typ som en jacka eller en tröja och sedan tuffa till det med svart, grått eller vinrött. Rosa och vinrött är väldigt fint tillsammans, blir en härlig kontrast. Jag är faktiskt lite sugen på en pälsjacka i rosa, en riktigt fluffig och stor. Denna ovan från H&M är väldigt snygg. Helst av allt skulle jag vilja fynda en på second hand, en udda som ingen annan har, det ska bli mitt nästa span!

1.Ginatricot 2. Chanel 3.Topshop 4. H&M 5. Rochas 6. YSL 7. H&M

-Pink is back. I have never seen so much pink clothes, shoes and accessories. If you want to be right this season, go pink. I want a big fluffy pink fur, i think this pink jacket above from H&M is very nice. You can make the pink little more cool if you match it with black, grey or burgundy.

0

2 reaktioner på “PINK HOLIC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *