SMOOTHIETIME

PicMonkey Collage 80IMG_3247

 

Startar dagen på bästa sätt med min älskling, smoothies och tar med träningsskorna på en löpis. Bra start på en bra dag! För er som vill följa min träning, pepp, kost, varautansockerperiod osv. Följ min träningsinstagram: @peppsomfan där jag bjuder på en hel del träningsinspo. Nu ska jag dricka denna supergoda smoothie och röra på röva. Kom gärna med goda och nyttiga smoothie-tips? Uppskattas! Vi hörs senare med dagens och bilder från hemmet! Puss

– Start the day like this, wake up with my darling, drink smoothie and go out for a run with my running shoes. If you want se more training, food, diet and alot of inspo. Follow me on @peppsomfan on instagram.

0

1 reaktion på “SMOOTHIETIME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.