MY APARTMENT PART ONE

IMG_3442IMG_3445IMG_3505PicMonkey CollageIMG_3526IMG_3456IMG_3412 PicMonkey Collage goldenIMG_3514IMG_3494PicMonkey Collage 79870 Skärmavbild 2013-10-02 kl. 12.31.40

Ni är många som velat ha en liten rundtur här hemma i lägenheten, jag tänkte att jag skulle dela in det i lite olika delar. Här kommer första delen, hoppas att ni gillar bilder. Bara att hojta till om ni undrar varifrån något är? Som ni ser gillar jag att blanda budget, med lyx och härliga secondhand fynd. Mina senaste och bästa fynd är helt klart de guldiga lampfötterna och ljusstaken i mässing. Älskar de! När det kommer till inredning, så åk på secondhand rundor och spana, där har jag nästan gjort mina bästa köp.

-Many of you wanted to se my apartment, I thought I’d share it in some different parts. Here is part one, hope you like the pictures. Just let me know if you’re wondering where something is from? I like to mix budget with luxury and great secondhand . 

0

19 reaktioner på “MY APARTMENT PART ONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.