NEW IN – YSL

IMG_3365PicMonkey Collage

 

YSL Beauté lipgloss nr 11 & YSL Lipstick Rouge Volupté perle 106

Två nya fina YSL till min läppstift-samling. Det röda läppglanset är helt fantastiskt, det blir lika täckande som ett läppstift och har en helt sjuk hållbarhet. Jag kan dricka, äta och bli blöt och det sitter kvar en hel dag. Hur bra? Äntligen slipper jag gå runt med läppstift på tänderna, vattenflask slipper vara kletig och jag slipper fylla på hela tiden. Så illa är det inte alltid, men nästan haha. De mörka läppstiftet tänker jag blir perfekt till hösten och vintern. Så fint med mörka läppar. Köpte även denna fina necessär köpte jag i London på River Island. Den ska fyllas med fint och nytt smink under höstan. Nästa inköp blir läppstiftet från Chanel nedan i den perfekta röda nyansen.

– New in. Two lovely things from YSL, the red lipstick from YSL is magic, you can eat and drink and it’s still there. How good? I think the dark lipstick gonna be perfect this autumn and winter. I like dark lips this season, so beautiful!

0

1 reaktion på “NEW IN – YSL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.