INTERIOR CRAVINGS

Skärmavbild 2013-09-27 kl. 23.32.17 Skärmavbild 2013-09-27 kl. 23.34.34

 

Alltså jag orkar inte! Orkar inte med all snygg inredning som finns nu? Vad är det med denna höst? Det bara kryllar av ap-snygga prylar överallt. Måste säga att Lagerhaus har shapat up sig ordentligt. Vad mycket fint de fått in, likaså H&M HOME. Sen vasen då? Hur snygg? En copycat av Svenskt Tenn’s Dagg. När kommer till inredning så kör jag på mycket budget som jag sedan blandar med lite lyx och secondhandpärlor. Precis som med min klädstil. Påtal om seconhand tänkte jag dra en runda imorgon innan jobbet. Jag är på jakt efter lite fina brickor och mässing ljusstakar i olika storlekar.

1. Artelleriet 2. H&M Home 3. Ikea & H&M Home(black) 5. Mio 6. Lagerhaus 7. Lagerhaus 8. Åhlens 9.Artelleriet

– OMG this is interior cravings. I want everything, and this stuff makes me crazy. Lagerhaus and H&M Home have so much beautiful now. I really like to mix budget, lye and secondhand pearls. So lovely!

0

4 reaktioner på “INTERIOR CRAVINGS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.