BEST BUY

PicMonkey Collage
IMG_3173

IMG_6662copy7

 

OMG! De här stövlarna är mitt bästa köp denna höst, hur sjukt snygga är de inte? Jag har under en längre tid velat ha ett par snygga lårstövlar med snygga detaljer. Var redan på jakt efter det förra året, när jag sprang på dessa i London på River Island så blev jag helt lycklig. De satt även perfekt! När den materiella lyckan är som bäst helt enkelt. Klacken och gulddetaljerna baktill gör hela stöveln. Väldigt nöjd tjej!

– OMG! I found the perfect over knee boots ever. How cool? I love them, and i love the golden details. Oh I’m so happy over this shoes.

0

4 reaktioner på “BEST BUY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.