DETAILS

IMG_3003IMG_2933

Såhär ser mina details ut idag, hela outfiten får ni se lite senare. Oj vad det regnar idag? helt sjukt ju. Perfekt sitta-inne-mysa-under-filten-med-te väder. Precis vad jag ska ägna mig åt ikväll, mysa och se på film =) Vad gör ni denna söndag? Imorgon är det redan en ny vecka, oj vad fort veckorna gått. Jag ser fram emot denna vecka lite extra, varför får ni reda på i början av veckan. Hoppas på att magen är stabil och jag kan återgå till träningen igen.

– Details from today’s outfit. You get the whole look later, so check ou the blog later. It’s a rainy and cosy day. So tonight iäm just gonna hang out with my babe and have some cosy-time.

0

2 reaktioner på “DETAILS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.