GOLDEN

IMG_2637 Skärmavbild 2013-09-21 kl. 18.21.45IMG_2638

 

Jag försökte att verkligen inte shoppa när jag var i Stockholm, men det är lättare sagt än gjort. Speciellt när man springer på världens snyggaste boots? Hallå hur fina är dessa? De kommer ifrån H&M Trend. Jag har verkligen varit på jakt efter ett par boots med snygga detaljer och gärna i guld. Dessa tänker jag nog redan använda imorgon. Tänker nog matcha de med helsvart eller boyfriend jeans. Håll utkik!

– I tried to really not to shop when I was in Stockholm, but that’s not so easy. Especially when you running on the world’s hottest boots ever?  They are fom H&M Trend. How great is these? I’ve really been looking for a pair of boots with lovely details and preferably in gold. They think I Will probably match this shoes tomorrow with solid black or boyfriend jeans. Check out the blog tomorrow!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.