VOTE BABY VOTE!

IMG_22917

 

Blogawards går av stapeln nu på Torsdag där jag är nominerad till  ”Årets Nykomling/Mode” Nu är det bara två dagar kvar att rösta. Jag skulle bli så oerhört glad och varmt i hjärtat om ni ville lägga er röst på mig HÄR <3 Du måste logga in via FB över min bild, sen trycka på ja, sen trycka rösta. Tar cirka 5 sek och skulle betyda oerhört mycket för mig!

– It’s blogawards on thursday. And i’m nominated again, but this time for ”The fashionblog of the year” If you want to vote for me, please click here, login on Facebook over my picture and the click ”RÖSTA”

 

0

2 reaktioner på “VOTE BABY VOTE!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.