NEW CHIC

IMG_2436Skärmavbild 2013-09-17 kl. 13.46.17Skärmavbild 2013-09-17 kl. 13.49.28IMG_2445

NYA CHIC-TIDNINGEN ÄR HÄR! Den är så sjukt fin och välarbetad, så grymma alla är som jobbat med denna tidning. Den skiljer sig lite från deras förra tidning, denna är tjockare och bättre. Vilket jobb ni har gjort. Charlotta du är ju bara för bra! Tidningen bjuder på massor utav mode, shopping, tips, sminkskola och träning. Hur bra? Ni hittar även mig och alla de andra vinnarna i tidningen. Känns sjukt roligt att få vara med i ett uppslag i Chic, Nu tycker jag allt att ni LÖPER & KÖPER så kan ni läsa mer om mig och få massor utav modeinspiration.

-NEW CHIC-MAGAZINE IS HERE! It is so sick nice and well-made, so cruel all who worked on this newspaper. What a great job you have done. Charlotta you’re just amazing! The magazine offers a lot of fashion, shopping, tips, make-up school and training. How good? You can also find me and all the other winners in the magazine. Feels crazy fun to be part of a spread in Chic.

0

2 reaktioner på “NEW CHIC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.