OVERSIZED

IMG_2307PicMonkey Collage IMG_2303IMG_2318IMG_2342IMG_2296 IMG_2326IMG_2347IMG_2327

En utav dagarna i Stockholm såg jag ut såhär. Hittade upp denna jacka i gareroben, köpte den för ett tag sen second hand. Passar ju perfekt nu. Hur bra är de inte att göra garderobsfynd? Jag är bara så glad just nu, och är så galet pepp på denna höst! Känns som den kan bli riktigt bra. Jag är även så glad för att jag har så otroligt fina människor omkring mig. Låt ingen få trycka ner dig eller få dig känna dig underlägsen. Ta vara på de människor som ger dig energi och säg hejdå till dom som suger din energi. Fokusera på de människor som får dig att må bra och gör dig glad. Föresten verkar även ha tittat in en hel del nya här, så himla kul, Välkomna fina ni!

shorts_monki / top_pull&bear / jacket_secondhand / shoes_secondhand / bag_åhlens / sunnies_bikbok /

– One of the days in Stockholm i look like this. I wear my old oversized  second hand jacket. I’m so happy now and i’m so excited for this autumn. And so grateful for every ones i have around me. You are the best. And my new readers, welcome! 

0

3 reaktioner på “OVERSIZED”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.